Welkoop Nunspeet wint winkelcompetitie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Boerenbond Welkoop

Welkoop Nunspeet is sinds 26 oktober jl. de beste Welkoop van Nederland. In maart begonnen de voorrondes van de BoerenBond/Welkoop Winkelcompetitie. Eind juli waren deze voorrondes achter de rug en begon de finale.

De Winkelcompetitie is opgezet door het hoofdkantoor met als doel het verbeteren van de winkels. Door de competitie werden winkelmedewerkers gemotiveerd om nog klantgerichter te werken. De winkel werd tweemaal bezocht door een mysteryshopper. Deze geheimzinnige klant beoordeelde de medewerkers en de winkel op zaken als de begroeting, het verkoopgesprek en de kassa-afhandeling. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de top 10 die aan de finale mee mocht doen.

In deze finale streed Welkoop Nunspeet met de 9 andere finalisten om de eerste plaats. Medewerkers van het hoofdkantoor van de formule bracht een bezoek aan de winkels en beoordeelde de winkels op diverse aandachtspunten. Wederom bracht een mysteryshopper een bezoek aan de winkel en werden aan klanten hun mening gevraagd over het assortiment, de prijs/kwaliteitverhouding van de producten maar ook over het personeel.

Naast dat de winkelmedewerkers in het zonnetje zijn gezet, worden ook de klanten niet vergeten. Van donderdag 7 t/m zaterdag 9 november ontvangt iedere betalende klant een cadeau.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise