Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Welkoop verkozen tot Beste Dieren- en Tuinspeciaalzaak van Nederland

18 september 2017
Donderdagmiddag 14 september, won Welkoop de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorieën Tuin én Dierenspeciaalzaken. Welkoop kwam uit het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek ‘ABN-AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ opnieuw als winnaar uit de bus.

Een groot consumentenonderzoek ligt ten grondslag aan de verkiezing van de Beste Winkelketen van Nederland. Consumenten beoordelen tijdens de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ hun favoriete winkelketens op aspecten als prijs, service en assortiment. De Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland, maar liefst 400.000 consumenten hebben hun stem uitgebracht.

‘Voor het 4e jaar op rij winnen we de prijs van Beste Dierenspeciaalzaak en voor het 3e jaar op rij de prijs van Beste Tuinspeciaalzaak’, aldus Johan van de Werken, manager Marketing en Formule van Welkoop. ‘Welkoop slaagt er daarmee duidelijk in het verschil te maken. Klanten kunnen terecht in toegankelijke winkels met onze deskundige en gemotiveerde medewerkers. In onze winkels spelen we in op de groeiende behoefte van klanten aan informatie en inspiratie via workshops. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van het gazon of het houden van kippen. Deze workshops zijn steevast snel volgeboekt. Daarnaast kan onze klant op onze website 24/7 terecht voor inspiratie, voorraadinformatie of om een product online te bestellen. Dat wordt enorm gewaardeerd en daar zijn we erg trots op’.

‘Het winnen van de prijzen voor Beste Dieren- en Tuinspeciaalzaak maakt ons trots, maar ook blij. Dat is ook het motto van de promotie die Welkoop gestart is vanwege Dierendag. De komende weken tot Dierendag krijgt elke klant een zakje met zogenaamde Blije Dieren. Dat zijn dierenmaskertjes waar je leuke foto’s mee kunt maken om ze te delen op Facebook, Instagram of Twitter. Bij Welkoop dus overal blije gezichten.’ zegt een blije Johan van de Werken.