Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Welkoop zoekt ondernemer regio Heemstede

Welkoop biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van tuin, dier en kleding en heeft een unieke positie gebaseerd op een kwalitatief goed assortiment en deskundig advies op de winkelvloer. Vanuit een coöperatieve agrarische oorsprong is Welkoop inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle consumentenformule met meer dan 150 winkels.

Welkoop Retail is het bedrijf achter de Welkoop Winkels. Als full service franchise organisatie zijn er vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Ede zo’n 100 medewerkers aan het werk om de franchisenemer optimaal te ondersteunen. Dit door de marktpositie lokaal overal verder te helpen uitbouwen, formule management, category management en marketing. Maar ook een gecentraliseerde inkoop, opslag en distributie, centrale facturering, projectinrichting, commerciële winkelbegeleiding, opleidingen en een professionele ondersteuning op het gebied van IT en HR. Hiermee kan de franchisenemer zich richten op zijn/haar winkel en vooral de klanten op de winkelvloer.

Voor een ondernemer die de Welkoop formule aanspreekt en met dezelfde passie als franchisenemer een Welkoop winkel wil starten zijn er veel mogelijkheden. Op dit moment ligt de focus op Heemstede, op korte termijn zullen er nog andere plaatsen in Nederland beschikbaar komen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan hier contact op met De Franchise Adviseur.

×