Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

What’s going on in Retailing

05 april 2013

What's going on in Retailing
Het is ons een groot genoegen reeds nu bekend te maken dat G-star winnaar is van de “What’s going on in (R)etailing?! Award”. Dit uitzonderlijke, zeer succesvolle en inmiddels grote retail/wholesale fashion bedrijf is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldmerk met ca 6000 verkooppunten in 70 landen.

Onder leiding van founder Jos van Tilburg is sprake van een unieke ondernemingsprestatie, die gebaseerd is op een passie voor fashion in denim, uitzonderlijke product kennis en de drang voortdurend te vernieuwen en de vleugels verder uit te slaan.
Het vermogen de snel en sterk gegroeide organisatie en de grote internationale groep franchisenemers steeds opnieuw van de kracht van het merk te overtuigen, wijst op een sterke, ondernemende en professionele bedrijfscultuur.

De award wordt op 9 april uitgereikt tijdens het congres What’s going on in Retailing?!, What’s going on in Retailing?!), waar ook Coolblue, verkozen tot ‘Beste Webwinkel van Nederland 2012’ in de persoon van Pieter Zwart, acte de présence geeft.

Klik hier voor meer informatie

dinsdag 2 april 2013.