Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

WhitePress, het contentmarketing platform van 2023?

WhitePress is een contentmarketing platform dat bedrijven helpt hun content efficiënter te creëren en te beheren.
Wat is WhitePress?

WhitePress is een contentmarketing platform dat gebruikers voorziet van de tools die ze nodig hebben om hun content effectiever in te zetten. Het platform biedt een verscheidenheid aan functies aan waarmee gebruikers hun content kunnen publiceren, om zo hun vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Ook is het mogelijk om de prestaties van gepubliceerde content bij te houden.
WhitePress biedt ook een reeks aan middelen aan die het gemakkelijk maken om content van hoge kwaliteit te creëren. Denk aan een duidelijke bestelmodule met een overzicht van alle content, de mogelijkheid om te publiceren op een specifieke datum en een team van professionele schrijvers en redacteuren.
WhitePress is ontworpen om bedrijven tijd en geld te besparen door op een gebruiksvriendelijke manier content te kunnen publiceren. Je hoeft niet meer zelf op zoek naar schrijvers of een marketingbureau. In plaats daarvan maak je gebruik van het grote Europese netwerk dat WhitePress inmiddels heeft opgebouwd.
Daarmee is het een geschikt contentmarketing platform die je actief kan gebruiken om je SEO-posities te verbeteren. Je publiceert gemakkelijk op andere sites om zo jouw vindbaarheid in Google te verbeteren

Wanneer gebruik je het WhitePress-platform?

Het WhitePress contentmarketing platform is ideaal voor bedrijven die tijd en geld willen besparen op contentcreatie en -beheer. Het platform kan worden gebruikt voor het creëren en beheren van grote hoeveelheden aan content, waaronder blogberichten, nieuwsartikelen, webpagina’s en social media posts. Wat zijn de voordelen van het gebruik van WhitePress?
Het WhitePress contentmarketing platform biedt een aantal voordelen aan voor bedrijven, waaronder:
• De mogelijkheid om content efficiënter te creëren en te beheren
• Verbeterde kwaliteit van de inhoud
• Betere tracking van prestaties
• Mogelijkheid om contentcreatie uit te besteden
• Snelle, deskundige klantenservice
• Nederlands management en support
• Beschikbaar in veel Europese landen
• Gebruiksvriendelijk platform

Kun je WhitePress gebruiken voor het bestellen van content in het Engels en andere talen?

Je kunt op WhitePress content bestellen in allerlei verschillende talen en het maakt hiervoor niet uit in welk land je bent. Dat het platform in meerdere landen actief is, maakt het ook een geschikte keuze voor internationale bedrijven die in meerdere landen, met verschillende talen, actief zijn.
Om te beginnen maak je een gratis account aan en vul je de gegevens van je bedrijf in. Hierna is het meteen mogelijk om een artikel te bestellen. Dit kan voor eigen gebruik of om meteen op aan andere website te laten plaatsen.
Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van WhitePress is er voldoende ondersteuning beschikbaar. Het Nederlandse team staat in nauw contact met de gebruikers van het platform in hun markt en zijn altijd blij om gebruikers te helpen het meest uit het platform te halen.

 

×