Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wie is de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland?

Drie finalisten voor ZO2Z Award

Er zijn nog drie ondernemers die kans maken op de ZO2Z Award (Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich), de tweejaarlijkse prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer, die wordt uitgereikt door het Vakcentrum. De drie ondernemers doorliepen diverse competitieronden. Naast een uitgebreid onderzoek onder klanten, een uitgebreid schriftelijke vragenlijst, werden zijn ook uitvoerig ondervraagd door een gespecialiseerd retailonderzoeksbureau.

De drie finalisten zijn (in alfabetische volgorde):

Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau
JUMBO Froukje Sloot Stadskanaal
PLUS Verbeeten Tegelen Tegelen

De finalisten werden deze week bezocht door een vakjury bestaande uit: uit René Roorda (CBL), Cees Jan Adema (FNLI) en Harrie ten Have (Vakcentrum)

Gezien de enthousiaste deelname van kleinere supermarkten aan de competitie is besloten een aparte prijs uit te reiken voor deze categorie. Deze winnaar wordt op de Dag van het Vakcentrum bekend gemaakt.

Winnaar op 18 april bekend

De finalisten zijn inmiddels bezocht door een vakjury bestaande uit: uit René Roorda (CBL), Cees Jan Adema (FNLI) en Harrie ten Have (Vakcentrum)

De winnaar van de ZO2Z Award 2023-2024 wordt bekend gemaakt op de Dag van het Vakcentrum op 18 april in Gooiland Hilversum.

ZO²Z: Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich

De zelfstandig ondernemer doet meer voor zijn klanten, medewerkers en omgeving. Om dat duidelijk te maken is in 2003 de ZO²Z competitie gestart. Met als doel de onderscheidende meerwaarde van de zelfstandig ondernemers duidelijk te maken, naar de klanten, de lokale overheid en andere stakeholders en naar potentiële medewerkers.

Dag van het Vakcentrum 2023: Nieuwe Energie

Nieuwe energie levert nieuwe ideeën en die nieuwe inzichten leveren nieuwe energie. Dat is het thema van de Dag van het Vakcentrum 2023. Met onder andere een bijdrage van Frank Quix “wat beweegt de consument?”, de feestelijke uitreiking van de ZO2Z Award, Teamprestatie door Merijn Zeeman (Jumb/Visma), het afscheid van Harrie ten Have als voorzitter en kennismaken met de nieuwe voorzitter.

×