Wilfred Genee presenteert Het Nationale Franchise Congres 2016 ‘Franchise Inside’.

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Donderdagmiddag 6 oktober 2016 vindt de 15e editie van Het Nationale Franchise Congres plaats in het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam. In een volledig nieuw format neemt presentator Wilfred Genee u mee in een vol programma over franchise, ondernemen en leiderschap.

Genee bespreekt samen met tafelgasten Guus Sturing (Hoofdbestuur Plus Retail), Maarten Steinkamp (Jamin & MultiVlaai) en Marijke Horstink (Happy Nurse) de actualiteiten in franchiseland. Onderwerpen die o.a. aanbod komen zijn: De verhoudingen tussen franchisenemer en –gever, de Franchise Code, het mediabeleid van formules, de storm binnen franchiseland en het functioneren van de NFV.

Na de interviews met deze prominenten uit de franchisewereld gaan deelnemers met elkaar in gesprek tijdens workshops. ‘Elke workshop heeft zijn eigen thema, zoals bijvoorbeeld Big data en benchmarking, de pijlers van uw formule? Of Veranderen moet, maar hoe? En natuurlijk bespreken we actuele thema’s als online ondernemen,’ aldus organisator Tom Barten.

Ook het Lagerhuis Debat staat dit jaar weer op het programma. Nieuw in deze editie van het congres is dat er twee teams met elkaar de strijd aangaan. Door middel van social media kunnen deelnemers hun stem laten horen.

Wilt u zich inschrijven voor Het Nationale Franchise Congres? Klik dan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

FLYNTH_250x87MKBadviseursVISMA_150x36ABN-AMRO-logologo_Ludwig-Van-Dam-advocaten

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website