Willem Rooijakkers start Kaldi ’s-Hertogenbosch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


“Ik ben blij dat ik namens Kaldi in ’s-Hertogenbosch de klanten mag bedienen. De filosofie van Kaldi; ‘uw koffie, onze passie’, past bij mij en deel ik graag met de klant. Dat gegeven, samen met een onderscheidende franchiseformule geeft mij alle vertrouwern”, aldus Rooijakkers.

Coffee-to-go en to stay
Nederland is ondertussen bekend met de term ‘Coffee to Go’. “Bij Kaldi ’s-Hertogenbosch is het natuurlijk mogelijk om snel een lekkere kop koffie voor onderweg mee te nemen,” zegt Rooijakkers, “maar ook in de zaak zelf kunnen zij heerlijk genieten van een van onze koffie- of theespecialiteiten.”

Groei
Het aantal winkels van Kaldi blijft groeien. “Maar,” benadrukt Kaldi directeur Hans Tietema; “de kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel. Als we een nieuwe winkel openen is dat een welkome aanvulling voor ons product. Bij een heropening kijken we natuurlijk heel goed wie we binnenboord halen. Met Willem Rooijakkers is het tevens een goede aanvulling voor onze gedachtegang en dat is het inluiden van een nieuwe koffie- en theecultuur”.

dinsdag 31 mei 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.