Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Win een geheel verzorgd huwelijksaanzoek bij De Beren

01 februari 2023

Valentijnsdag is het uitgelezen moment voor veel koppels om ‘de grote vraag’ te stellen. Omdat de liefde gevierd moet worden, heeft restaurantconcern De Beren besloten stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen. Vanaf vandaag start de Valentijnscampagne “Proef de Spanning”. Wat er gewonnen kan worden? Een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan. Van het luxe diner met livemuziek tot aan de ring en een aansluitende hotelovernachting; de winnaar kan rekenen op een onvergetelijke avond. “Veel stellen hebben hun eerste date beleefd aan een tafel bij De Beren. We krijgen regelmatig prachtige verhalen van onze gasten te horen over de liefde die is opgebloeid in één van onze restaurants. Met deze campagne willen we graag iedereen die klaar is voor de volgende stap het perfecte podium geven. We nemen alles van A tot Z voor onze rekening voor het perfecte huwelijksaanzoek. Het enige waar de winnaar zich zorgen om hoeft te maken is dat er ook ‘JA’ wordt gezegd.” Aldus Elaine van der Graaff, Content Creative & Social media specialist bij De Beren.

De spelregels

Iedereen die wel oren heeft naar een geheel verzorgd huwelijksaanzoek, kan zich aanmelden via een inschrijfformulier op de website van De Beren. De gelukkige winnaar kan rekenen op een romantisch diner voor twee – uiteraard met een fles champagne – in een De Beren restaurant. Het restaurant is romantisch versierd met rozenblaadjes en kaarslicht, terwijl er op de achtergrond zachte livemuziek te horen is. Een professionele fotograaf legt het moment suprême vast voor het nageslacht. Als kers op de taart wordt de avond afgesloten in een hotel van hotelgroep Fletcher, inclusief een heerlijk ontbijtje. Ook aan de ring is gedacht: De Beren sponsoren een verlovingsring naar keuze t.w.v. 500 euro.

De Beren: al bijna 40 jaar een begrip

Wat ooit in 1984 begon als eetcafé in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 50 restaurants en 35 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving.

Ontvang gratis meer informatie over De Beren restaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren restaurants

×