Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Winnaars Foodservice Award 2021 bekendgemaakt

Ook dit jaar is de Foodservice Award uitgereikt. Diverse franchiseformules gingen er met de award vandoor. De verkiezing werd gehouden onder consumenten en het is de formule Brownies&DownieS die bekroont is met het hoogste gemiddelde van een 8.1. Ook Kwalitaria, De Beren en Domino’s Pizza vielen in de prijzen. De organisatie van het Horecava evenement laat weten bijna 17.000 beoordelingen te hebben verzameld.
Beoordeling

De beoordelingen zijn gebaseerd op verschillende factoren zoals prijs-kwaliteit en gastvrijheid en het hanteren van de maatregelen omtrent Corona. De factor die het zwaarst weegt bij de consument is prijs-kwaliteit. Brownies&DownieS wordt geroemd om de sfeer en veiligheid. De gastvrijheid scoorde veruit het hoogst. Hier behaalde de keten een 9.1. In de categorie Koffie & Lunchrooms, en in het algemeen, scoort brownies&DownieS het hoogst.

Kwalitaria ontving meer dan duizend stemmen en is daar zeer tevreden mee. Kwalitaria ziet de grote hoeveelheid stemmen als erkenning voor het ambachtelijke werk en ook als een stukje respect naar de ondernemers die de franchises beheren. De formule haalt de Foodservice Award voor de categorie ‘Snackbars’ binnen. Met een gemiddeld eindcijfer van 7,86 passeert het bedrijf de concurrent FEBO en beland zij in de top drie scores. Dit werd bekend gemaakt tijdens de uitreiking, die dit jaar virtueel werd gehouden, door chef-kok Pierre Wind op 1 februari jl.

Onderstaand is een overzicht van de winnaars uit andere categorieën en hun scores:

Categorie Bedrijf Cijfer
Bezorgen AH.nl 7.16
Cafés/restaurants De Beren 7.05
Fastservice Domino’s Pizza 7.14
Hotels Van Der Valk 7.72
Koffie & Lunchrooms Brownies&DownieS 8.10
Leisure Landal Greenparks 7.15
Marktkramen t Stoepje 8.06
Pompshops Shell Tankstations 7.07
Snackbars Kwalitaria 7.86
Speciaalzaken De Keurslager 7.48
To Go AH To Go 6.97
×