Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Winschoten krijgt een Wayback vestiging

Eind maart jl. liet Wayback Burgers weten een tweede vestiging te openen. Deze vestiging is op 19 april jl. geopend. Het volgende project van de franchiseformule betreft een vestiging in Winschoten. Twee nieuwe franchisenemers zullen binnenkort hun vestiging openen aan de Venne 52.
Lokaal ondernemen

Ilona Zomerman-Ahlers en Anita van der Laan zijn de franchisenemers van de nieuwe vestiging. Zij zijn beiden opgegroeid in Winschoten en wonen er nog steeds. De franchisenemers vonden het ook vanzelfsprekend om daar te gaan ondernemen. Ze kennen veel inwoners van de stad en krijgen regelmatig vragen wanneer de vestiging open gaat. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de bewoners van Winschoten net zo enthousiast kunnen krijgen voor een Wayback Classic, Cheeeesy, milkshakes en Chicken Tenders als dat wij zijn”, aldus Anita.

Waarom Wayback Burgers?

Voordat ze besloten om samen te ondernemen heeft Ilona al gedacht aan het runnen van een foodtruck. Nadat Anita het idee om samen te ondernemen in een Wayback vestiging op tafel legde ging het duo zich oriënteren. “We zijn samen naar een Discovery Day in Breda geweest, begin januari dit jaar. Daar ben ik toen óók helemaal enthousiast geworden over het concept, hoe de backoffice georganiseerd is en hoe franchisenemers begeleid worden. Ook de groei van het merk wereldwijd vonden wij indrukwekkend. Dit riep bij ons beide het vertrouwen op dat het een goede investering zou zijn. Op de weg terug naar Winschoten waren we er snel uit dat dit het ging worden. De dag erna zijn we gestart met de zoektocht naar een pand. Waarom wachten als het goed voelt?”, aldus Ilona.

Hybride-restaurant

Het beoogde pand voor de vestiging in Winschoten is een hoekpand van ongeveer 93 m². Er zijn zowel binnen als buiten zitplaatsen. De nieuwe vestiging zal een ‘hybride’ model worden. “Dit houdt in dat wij én een instore experience én delivery doen vanuit dezelfde zaak. De keuken is ingericht als een bezorgrestaurant. De rest van de zaak ademt de ambiance uit van een full service restaurant zoals Breda. Het beste van beide werelden dus”, aldus Ilona. De bouw zal midden mei dit jaar starten. De beoogde openingsdatum ligt in het einde van juni.

“We kunnen niet wachten tot de opening van onze zaak en hopen dat we tegen die tijd gasten in ons restaurant en op ons terras mogen ontvangen”, aldus Anita en Ilona.

×