WOK& opent zeven nieuwe vestigingen in 2018

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule WOK& opent dit jaar zeven nieuwe winkels in Nederland. Ook gaat de formule haar assortiment uitbreiden met veganistische producten, algen noodles en een kinder WOK-concept.

Na de opening van de eerste WOK& store in Rotterdam-Noord eind 2017. Zullen er nu winkels volgen in Heerhugowaard, Leiden, Amsterdam, Rotterdam (centrum), Breda, Groningen en Enschede. Op donderdag 19 en vrijdag 20 april aanstaande, staat de franchisegever van WOK& op de Franchisebeurs Onderneem’t! in Nijkerk om de ingezette groei extra te activeren met het vinden van nieuwe kandidaat franchisenemers.

“Gevoed door de ervaringen van de eerste WOK& store in Rotterdam en de reacties van gasten, wordt de formule verder ontwikkeld. Zo komt er een kidswok: een halve portie noodles of rijst met kip in zoetzure of satésaus en een cadeautje voor kinderen. Daarnaast haakt WOK& in op de trend van een gezonde lifestyle en het eten van minder vlees. De masters of wok (de productontwikkelaars van WOK&) zijn volop bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Zoals veganistische producten en noodles op basis van algen. Hiermee gaan we ons zeker onderscheiden en we kunnen zo mensen met halal-eetwensen eveneens van dienst zijn.” aldus Boris van Leeuwen, WOK&.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.