Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

WOK& restaurants worden omgebouwd tot nieuw concept JAMe

Restaurants van de Aziatische fastserviceformule WOK& zullen omgebouwd worden naar het nieuwe concept JAMe, bekend als natural foodformule. De eerste vestiging onder deze nieuwe naam wordt geopend in Amsterdam. Overige vestigingen worden de komende maand omgebouwd. Dit meldt Out.of.Home Shops.

Bij de opstart van dit nieuwe concept wordt geleerd van het verleden, zo vertelt Wim Markwat, medeoprichter van WOK&. “We hebben een analyse gemaakt van wat er goed en fout gegaan is. Die leerpunten nemen we mee in het nieuwe concept JAMe.” JAMe (met een streepje onder de e en uit te spreken als: jammie) moet synoniem worden voor gezonde Aziatische gerechten. Binnen dit nieuwe concept vormt wokken nog altijd het uitgangspunt, maar is het assortiment ook uitgebreid met bijvoorbeeld (vegetarische) hamburgers. De focus binnen JAMe komt te liggen op de restaurants. “Deze worden gerund door zelfstandige ondernemers met een familiekarakter. Wie komt en onze producten proeft, raakt enthousiast.”

De eerste JAMe zal geopend worden in Amsterdam-Oost op de hoek van de Valentijnskade en de Molukkenstraat. De locaties van WOK& in Enschede, Groningen en Heerhugowaard worden deze maand omgebouwd naar JAMe. Voor Rotterdam en Leiden worden nog nieuwe ondernemers gezocht door formulebeheerder Mie Like Franchise.

×