Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wok to Go opent XL-vestiging in het centrum van Utrecht

Eind mei 2019 wordt een Wok XL vestiging geopend tegenover het Tivoli Theater in Utrecht. Daarmee krijgen de twintig bestaande vestigingen van Wok to Go een grote zus. Het restaurant krijgt de beschikking over 140 zitplaatsen en heeft daarnaast nog een terras voor nog eens 26 stoelen.

Crowdfunding

De groei van de nieuwe formule wordt mogelijk gemaakt middels crowdfunding. Door deze manier van financieren konden investeerders al een aandeel krijgen voor 25 euro, zo laat Hung Yip, ceo van de Wok to Go groep weten in een persbericht. Naar verwachting zet de vestiging 2,5 miljoen euro per jaar om.

De verbouwing van WOK! Vredenburg is al gestart en de verwachte opening is eind april, begin mei. Deze verbouwing is voorgefinancierd door de Wok To Go Groep. Deze nieuwe vorm van crowdfunding moet ervoor zorgen dat er sneller geld opgehaald kan worden om door te groeien, restaurants te openen en waarde te creëren.

Wok! Vredenburg

De nieuwe Wok! in Utrecht wordt een restaurant voor fast casual dining, gemak en gezond. Binnen de zaak wordt een bestelzuil geplaatst waar afhaalbestellingen gedaan kunnen worden en wat moet bijdragen aan een snellere service.

Wok to Go Groep

WOK! Heeft nu inclusief het nieuwe restaurant 21 vestigingen. Vijf daarvan zijn company stores. Ook heeft de groep een eigen productiebedrijf die aan alle vestigingen levert. Wok To Go is in 2003 opgericht door de Chinese ondernemer Hung Yip.  Hij geeft strategische richting aan de formule en is verantwoordelijk voor de centrale productiekeuken.

×