Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Woonzorgcentrum Uithoorn op kroketten getrakteerd door Kwalitaria Zijdelwaard

De eigenaren van Kwalitaria Zijdelwaard in Uithoorn, Joop en Sandra Vet, vonden het tijd voor iets positiefs in deze bizarre tijden. Hiervoor hebben ze namens hun cafetaria op zaterdagmiddag 21 maart 200 kroketten uitgedeeld aan ouderen en verzorgers van wooncentrum Het Hoge Heem in Uithoorn.

Joop Vet verteld hierover: ‘’We leven erg mee met de bewoners die tijdelijk geen bezoek mogen ontvangen. Vreselijk om je familie niet te kunnen zien. Dit vraagt ook veel van de verzorgers. Door ze te trakteren op kroketten willen we laten weten dat we aan ze denken. We konden zelf de kroketten helaas niet uitdelen, mensen van buiten worden tijdelijk niet toegelaten, dus we hebben de kroketten bij de deur moeten afgeven. Vervolgens hebben de verzorgers de kroketten uitgedeeld. De traktatie van Kwalitaria werd door de bewoners en verzorgers erg gewaardeerd, ze waren ons zeer dankbaar.’’

Kwalitatia lijdt zelf ook onder de gevolgen van de coronacrisis. Het zitgedeelte van Kwalitaria Zijdelwaard is in ieder geval tot en met 6 april gesloten. ‘’Gelukkig zijn we nog wel geopend voor bezorgen en afhalen, zodat we onze gasten alsnog van dienst kunnen zijn. We hopen iedereen snel weer, in goede gezondheid, in ons restaurant te kunnen verwelkomen’’ Aldus Joop.

[box]Wil je meer weten over Kwalitaria? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×