Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Workshop voor jonge(re) formules

10 juni 2022

Ondernemen in franchiseverband is leuk en spannend, maar kan soms ook lastig zijn. Bij de uitbouw van de formule doe je ervaring op en kom je uitdagingen en valkuilen tegen. Het kan leerzaam zijn om die ervaringen met anderen te delen, om daarmee de eigen strategie nog eens kritisch tegen het licht te houden en scherp te stellen.

We merken dat vooral bij jongere formules behoefte is om met elkaar van gedachten te wisselen over een goede en snelle uitrol van de formule. Speciaal voor de jonge(re) formuleleden organiseert de NFV de workshop Jonge Formules. De ervaring leert dat naast de goede voorbeelden vooral ook het delen van dilemma’s van groot nut zijn.

Daarom nodigen wij de eigenaren van jonge(re) formules en medewerkers van formules die nog niet zo lang aan de NFV verbonden zijn uit om met elkaar over de (verdere) uitrol van hun concepten te discussiëren.

Op dinsdag 28 juni 2022 vindt deze bijeenkomst plaats bij Spar in Waalwijk.

In de plenaire sessie zal de operationeel directeur van SPAR, Pim Dirckx, vertellen over de ontwikkeling van de formule. Spar bestaat volgend jaar 90 jaar en er is een sterk lokaal netwerk van 455 gemakswinkels. Hij zal niet alleen de succeskant belichten, maar ook ingaan op lastige keuzes en dilemma’s waar je voor staat als franchisegever.

Ronde tafelgesprekken

Aansluitend gaan alle deelnemers uiteen om aan ronde tafels met elkaar ervaringen uit te wisselen. Aan elke tafel nemen bovendien ervaren franchisegevers of geassocieerde leden plaats om uw vragen op financieel, juridisch of commercieel gebied te beantwoorden. Een uitgelezen kans om een specifiek dilemma ter sprake te brengen. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Programma:

Ontvangst: Vanaf 15.00 uur
Aanvang presentatie en ronde tafelgesprekken: 15.30 -17.30 uur
Afsluiting met een rondleiding door het Spar DC en een borrel en een hapje.
Einde bijeenkomst: 18.30 uur

Voor wie?

NFV-leden franchisegevers en niet-leden franchisegevers. We nodigen ook niet-NFV-leden van harte uit voor deze bijeenkomst om kennis te maken wat het NFV-netwerk voor u kan betekenen.

Kosten:

De workshop is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden.

Locatie:

Spar Supermarkten te Waalwijk

Aanmelden kan via info@nfv.nl

×