Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

World Options België en Nederland bezoeken logistieke centra

Na een sterk eerste half jaar van 2018 begint World Options België en Nederland de periode na de zomer met een zeer positief ontvangen kick off. Daarbij waren alle franchises aanwezig en voor het avondprogramma, een bezoek aan de Europese Air Hub van UPS in Keulen, hadden ook nieuwe franchises zich bij de groep aangesloten.

Groeifases franchise

De bijeenkomst begon met een gastspreker met zeer veel ervaring binnen de logistieke en commerciële wereld. Via een workshop konden de aanwezige deelnemers de verschillende groei fases van een franchise leren identificeren. “Het was zeer boeiend om meer inzicht te verkrijgen in de focus die nodig is om het ontwikkelingstraject door te zetten, en waar hun eerste aandacht dient te liggen om dit te optimaliseren”, aldus directeur Dirk Kruisinga.

Bezoek DHL en UPS

Daarna volgde een levendig debat omtrent de nieuwe ‘Operations Manual’ die grotendeels is herschreven op basis van de opgedane ervaringen van de laatste twee jaar. De namiddag werd afgesloten met een bezoek van DHL om meer uitleg te geven over het product dat in de komende weken wordt toegevoegd aan het portaal.

De dag werd afgesloten met een rondleiding op de UPS Air Hub site in Keulen. “Indrukwekkend” is het woord dat het best omschrijft wat iedereen vond van de werking en capaciteit die UPS aanbiedt via het internationale netwerk”, aldus Kruisinga.

Klik hier voor meer informatie over World Options.

 

×