World Options opent haar eerste twee franchises in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In de afgelopen periode heeft World Options een enthousiast team weten op te bouwen in de Nederlandse en Belgische markt. Na de eerste testperiode – heeft het bedrijf nu twee actieve Nederlandse franchises met daarnaast een gemotiveerde groep van potentiële nieuwe partners wiens training binnenkort van start zal gaan.

Het van oorsprong Engelse bedrijf heeft een succesvolle achtergrond in Engeland met bijna 80 franchises, en is bezig met een grote internationale uitbreiding. Naast Nederland en België, is het bedrijf nu ook actief in de VS en Australië.

World Options heeft een zeer gebruiksvriendelijk verzendportaal ontwikkeld voor de logistieke sector met een bewezen meerwaarde voor het midden en klein bedrijf. Door middel van dit doordachte integratieplatform kunnen de franchisenemers zich volledig focussen op het vinden van nieuwe klanten.

Wij spraken met een van de franchisenemers van World Options, Laszlo Prigge. Hij gaf aan direct vertrouwen te hebben in de formule. “World Options is van oorsprong een Engelse formule en heeft zich daar al lang bewezen. Dit gaf mij meer zekerheid en geeft de klant ook vertrouwen. Voordat ik ben begonnen bij World Options, heb ik een uitgebreid trainingsprogramma gevolgd. De trainingen waren allemaal in het Engels, dit heeft te maken met het internationale aspect wat van groot belang is. Ik heb erg veel geleerd over de Internationale transport, over de business zelf en de sales. Ik focus mij dan ook op dit moment op de internationale transport. In de toekomst zal ik dit nóg meer willen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.