Wytze Sloot nieuwe franchisenemer Eten met Gemak!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

1 maart jl. heeft formule Eten met Gemak! Wytze Sloot mogen verwelkomen als nieuwe franchisenemer. Hij is verantwoordelijk voor de gemeenten Alphen a/d Rijn, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en Zoeterwoude en mag daar de koelverse maaltijden gaan verzorgen.

Wytze heeft jaren gewerkt in de zorgsector op het gebied van voeding. “In de afgelopen 35 jaar heb ik, eerst als zorgassistent en later als dieet- en chef-kok in diverse verzorging- en ziekenhuizen gewerkt. Koken is en blijft mijn hobby en ik vind het fijn om voor andere mensen te kunnen zorgen. Door mijn ervaring als kok weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd, ook als er sprake is van een dieet”, aldus de ondernemer. “Met deze nieuwe uitdaging als ondernemer krijg ik de kans om alles wat ik leuk en belangrijk vind te combineren. Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker en gemak waarbij een uitstekende service niet zal ontbreken.”

Wytze is enthousiast om aan de slag te gaan en om zijn klanten te voorzien van advies en ondersteuning bij het verzorgen van de warme maaltijdvoorziening. De eerste klanten hebben zich inmiddels aangemeld bij Wytze.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website