Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Yarden Franchise Event

Uitvaartorganisatie Yarden zoekt naar ambitieuze franchisenemers, die in de regio’s: Doetinchem, Arnhem Zuid-Oost, Duiven of Zutphen een uitvaartonderneming willen starten. Tijdens het Yarden Franchise Event op dinsdag 27 november kunnen mensen die hier geïnteresseerd in zijn meer te weten komen over de uitvaartbranche. Zij krijgen ook uitleg over de franchiseformule van Yarden en zij kunnen ook vragen stellen. De bijeenkomst vindt plaats in het yardenhuis Achterhoek in Doetinchem en de toegang is vrij. Ook zal een franchisenemer bij Yarden vertellen over zijn of haar ervaring bij de organisatie: wat houdt het in om franchisenemer te zijn, waar loop je tegen aan en hoe is het om een eigen onderneming te leiden?

Yarden Franchise is een full-service franchiseorganisatie en is onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. De franchiseondernemers worden volledig ondersteund op gebieden zoals marketingcommunicatie, administratie en inkoop. De ondernemers wonen in het gebied waar zij werkzaam zijn en kennen de lokale opties en specifieke gebruiken uit die regio.

Tijd, plaats en aanmelden

Aanmelden kan via yarden.nl/eventfranchise. Zij mogen maximaal één gast meenemen. Wanneer: dinsdag 27 november 2018. Waar: yardenhuis Achterhoek, Nutselaer 4, 7004 HJ Doetinchem. Tijd:19:00 uur t/m circa 21:30 uur.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden een van de grotere uitvaartorganisaties van Nederland. Als afscheidsspecialist helpt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. . Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

×