Yarden organiseert Franchise Event

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Yarden franchise
Op woensdag 31 oktober 2012 organiseert Yarden Franchise een event, voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken in de uitvaartbranche als franchisenemer. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden.
 
De bijeenkomst vindt plaats in Crematorium Daelwijck te Utrecht. Ook zal een franchisenemer tijdens deze avond een presentatie verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Indien men belangstelling heeft dit event bij te wonen, kan men zich via het aanmeldformulier op de website www.yarden-franchise.nl aanmelden. Men mag ook een introducé meenemen of het event onder de aandacht brengen bij mensen waarvan men weet dat er interesse bestaat, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Wij zoeken nog franchisenemers in de provincies Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Limburg.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.

dinsdag 2 oktober 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website