Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Yarden organiseert Franchise Event in Ede

yarden slingerbos

Op donderdag 5 februari 2015 vindt in het crematorium Slingerbos in Ede het Yarden Franchise Event plaats. Dit evenement is specifiek bedoeld voor mensen uit de omgeving Ede-Veenendaal en Tiel-Wageningen die interesse hebben om franchisenemer in de uitvaartbranche te worden. Tijdens het event wordt informatie gegeven over het werken in de uitvaartbranche en over de franchiseformule Yarden.

Naast dat bezoekers informatie over de formule krijgen is er een franchisenemer van de formule aanwezig die een presentatie zal verzorgen over de eigen ervaringen bij de formule. Na het programma van de avond is er gelegenheid voor bezoekers van het evenement om vragen te stellen of in gesprek te gaan met aanwezige medewerkers van de formule. Wilt u meer weten over het evenement? Klik dan hier.

De franchiseformule heeft landelijke dekking maar is in verschillende regio’s nog op zoek naar franchisenemers. Heeft u interesse om als franchisenemer aan de slag te gaan bij de formule maar komt u niet uit de genoemde regio? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.