Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Yarden organiseert Franchise Event in Ede

Yarden
Op woensdag 23 april 2014 organiseert Yarden een Franchise-event, voor iedereen die als franchisenemer geïnteresseerd is in werken in de uitvaartbranche bij Yarden. Gedurende deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchiseformule van Yarden.

De bijeenkomst vindt plaats in Crematorium Slingerbos te Ede. Een franchisenemer zal ook tijdens deze avond een presentatie verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen en om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Indien men belangstelling heeft dit event bij te wonen, kan men zich via het aanmeldformulier op de website www.yarden-franchise.nl aanmelden. Men mag ook een introducé meenemen of het event onder de aandacht brengen bij mensen, waarvan men weet dat er interesse bestaat, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Wij zoeken nog franchisenemers in de provincies Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland en  Utrecht. Een belangrijke voorwaarde is wel, dat de franchisenemer woonachtig is in zijn werkgebied of voor aanvang bereid is hier heen te verhuizen.