Yarden start met Franchiseraad

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Vanaf maart 2011 heeft de voorbereidingscommissie onder begeleiding van Koelewijn & Partners een reglement voor de Yarden Franchiseraad en een verkiezingsprotocol opgesteld.

Onlangs heeft de verkiezing plaatsgevonden, van de vijf franchisenemers die in de franchiseraad van Yarden zitting nemen. Alleen de franchisenemers konden een stem uitbrengen en op deze manier hun vertegenwoordigers kiezen.

We zijn blij met de verkozen vertegenwoordiging. Met deze nieuwe mijlpaal gaan we met Yarden Franchise weer een nieuwe fase in en zijn we klaar voor verdere groei!

De franchiseraad is een adviesorgaan, waarbij gestreefd wordt naar een zo groot mogelijk draagvlak. Door het voeren van overleg kan de Franchisegever de belangen van de Franchisenemers onderkennen, daar rekening mee houden in beleid en draagvlak voor beleid creëren.  Het is een degelijke en praktische overlegstructuur, die bij vele franchiseorganisaties bewezen succesvol is en waarbij flexibel, effectief en slagvaardig gehandeld kan worden. “Omdat het aantal franchisenemers inmiddels fors gegroeid is, waren we hier echt aan toe, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise.” In september 2011 zal de eerste Franchiseraad van start gaan.

dinsdag 26 juli 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.