Yarden verwelkomt franchisenemer Marlies Schoneveld

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per mei a.s. start franchisenemer Marlies Schoneveld als Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg in Hoorn. De franchisenemer kan haar eerder opgedane kennis en ervaring in de uitvaartbranche goed gebruiken. Schoneveld runde namelijk eerst 3 jaar lang haar eigen uitvaartonderneming in Hoorn. Vanwege de strenge concurrentie heeft ze besloten om een samenwerking aan te gaan met franchiseformule Yarden.

Marlies die haar carrière in de uitvaartbranche begon na een persoonlijk verlies, vertelt: “De begeleiding van deze uitvaartverzorger maakte toen zo’n indruk op me, dat ik dit vak met andere ogen ging bekijken. Ik besloot dat ik dit ook wilde doen en ben de opleiding tot uitvaartverzorger gaan volgen. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar als uitvaartondernemer aan het werk.”

Concurrentie

Door de concurrentie was ze op zoek naar versterking om haar positie in de branche te versterken, en kwam daarbij uit bij franchiseformule Yarden. Er zijn de laatste jaren zoveel uitvaartondernemers bijgekomen. De concurrentie is groot, maar mijn passie voor dit vak is groter: daarom heb ik besloten om de samenwerking aan te gaan met Yarden. Een stevige organisatie waar ik op kan bouwen, waardoor ik nog beter kan blijven doen, wat ik het liefste doe: mensen helpen in een emotionele periode zodat ze goed afscheid kunnen nemen. Want een goed afscheid helpt mensen echt verder.”

Onderscheidenheid

Voor Schoneveld is het niet moeilijk om zich te kunnen onderscheiden in de regio Hoorn en omstreken. “Ik ben een echte netwerker, leg makkelijk contact. Dat is best een pré in deze branche. Hoe meer mensen mij kennen en weten wat ik doe en vooral hoe ik het doe, hoe vaker ik gebeld word. En natuurlijk, elke uitvaartverzorger luistert naar de wensen van de familie en kan een uitvaart organiseren. Het onderscheid zit wat mij betreft in er echt zijn, met oog voor details, de tijd nemen voor de nabestaanden en een oprechte klik hebben met de familie.”

Ben Buitelaar, Manager Franchise: “Wij zijn blij en trots dat Marlies met Yarden wil samenwerken. Marlies is een enthousiast en empathisch mens en een goede ondernemer. Ze is bekend in en met de regio. Dat vinden wij belangrijk. Onze franchisenemers zijn altijd lokaal dichtbij. Wij wensen haar veel succes bij het uitbouwen van haar bedrijf”.

Yarden Uitvaartzorg is op zoek naar franchisenemers. Geïnteresseerd? Klik dan op deze link.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website