Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Yardenhuis van Heerlen beste crematorium

Franchiseformule Yarden reikte gisteravond voor de vijfde keer de Star Award uit aan het beste ‘Yardenhuis’ van Nederland. Het Yardenhuis van Heerlen sleepte daarbij de hoofdprijs voor de tweede keer in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, professionaliteit en samenwerking.

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de top drie genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste yardenhuis van 2017 mag noemen. “Het bijzondere aan deze top drie is dat ze allemaal de Star Award al eens hebben gewonnen. Dit zegt iets over de topprestatie die zij blijvend leveren. Het zit in ons DNA dat we de verwachtingen van klanten altijd willen overtreffen. Ons doel is om op dienstverlening dan ook minimaal een 9+ te scoren. Wij dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen, overal in het land. Deze drie locaties excelleren daarin, daar ben ik ontzettend trots op”, aldus Sabrina Franken.

Het yardenhuis van Heerlen scoort uitzonderlijk goed op klanttevredenheid. Josianne Houben, locatiemanager van yardenhuis van Heerlen: “Dat we deze prijs voor de tweede keer winnen bevestigt het succes van de koers die we varen. Elke dag opnieuw willen we onze klanten de meest gastvrije ontvangst bieden, hen op professionele wijze een helpende hand bieden en meedenken over alle uitvaartwensen. Plezier in ons werk en een goede onderlinge samenwerking zijn daarbij het ontzettend belangrijk.”

×