Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

YellowKorner biedt extra winstmarge aan eerste drie nieuwe franchisenemers

Eerder berichtten we u al dat YellowKorner gaat franchisen in Nederland. Om deze introductie goed en voortvarend te laten verlopen heeft de formule besloten om voor de eerste drie franchisenemers een speciale aanbieding te maken.
Extra winstmarge voor ondernemers

Yellowkorner werkt op basis van verkoop in consignatie. Consignatie wil betekenen dat de leverancier van de producten het risico blijft houden. De franchisenemer hoeft daarbij geen (dure) inventaris in te kopen, en ontvangt een marge over de verkopen die gedaan worden. Normaliter biedt YellowKorner een marge van 46% over alle verkopen die gedaan worden.

De eerste drie nieuwe franchisenemers van YellowKorner ontvangen een extra 5% marge. Dit betekend dat de ondernemer 51% van de verkopen zal ontvangen in plaats van de gebruikelijke 46%. Dit kan oplopen tot een toename van meer dan €100.000 omzet over de koers van een aantal jaar.

Ondernemen tijdens Corona

Ook tijdens de coronacrisis is YellowKorner operationeel gebleven. Omdat kunst erg persoonlijk is biedt YellowKorner tijdens de lockdown ook digitale afspraken via Facetime of Skype bijvoorbeeld. Zo blijven ze de klanten adviseren over hun kunstbehoefte en mogelijkheden. Ook zijn er de afgelopen periode meer producten ontwikkelt. Er wordt verwacht dat dit de komende periode een impact op de verkopen gaat hebben.

Ruimte in Nederlandse markt

Momenteel heeft YellowKorner drie vestigingen in Nederland. De formule ziet nog mogelijkheid om 8-12 vestigingen te openen in Nederland om een goede marktdekking te realiseren. De wens is om dat allen met franchisenemers te doen. Ook de huidige vestigingen mogen franchisevestigingen worden.

Hiervoor worden ondernemers gezocht die interesse hebben om één of meerdere vestigingen te openen. Er is geen specifieke opleiding of achtergrond benodigd, maar een interesse in kunst en design is zeker een vereiste. YellowKorner franchisenemers hebben tal van achtergronden.

[box]Meer weten over de YellowKorner franchiseformule? Klik dan hier![/box]
×