Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zelfstandig ondernemer en franchisenemer perfecte combinatie

Jeroen (1)
Een eigen onderneming hebben en daarnaast franchisenemer worden, het is allemaal mogelijk. Dit bewijst Jeroen van den Hoogen door naast zijn eigen bedrijf franchisenemer te worden van de formule Straetus Incasso.

In 2004 begon Van den Hoogen zijn carrière bij het administratiekantoor van zijn ouders. Het werk sprak hem erg aan en daarom besloot hij in 2009 voor zichzelf te beginnen. Van den Hoogen wilde meer dan alleen de administratie van zijn klanten doen en ging op zoek naar mijn mogelijkheden om zijn diensten uit te breiden.

Van den Hoogen kwam op het idee om naast de administratie van zijn klanten ook het debiteurenbeheer op zich te nemen. Via www.denationalefranchisegids.nl kwam hij in contact met Straetus Incasso en besloot franchisenemer te worden. ‘’ Straetus Incasso sprak mij erg aan vanwege hun klantvriendelijke wijze van werken en daarnaast beschikken zij over een landelijke dekking. Dit gaf mij een goed gevoel en daarom besloot ik me aan te sluiten bij deze formule.’’

De vestiging van Van den Hoogen is nu enkele weken open. ‘’Ik ben druk bezig geweest met de opstart van mijn vestiging. De ondersteuning die de formule en andere aangesloten franchisenemers mij hebben geboden is fantastisch. Ik kreeg trainingen waardoor ik de programma’s goed leerde kennen en daarnaast heb ik veel contact met andere franchisenemers van de formule gehad waardoor ik goed voorbereid van start ben gegaan.’’

Straetus Incasso zorgt voor snelle incasso en effectief debiteurenbeheer. Beheren en incasseren met behoud van de klantrelatie, dat staat voorop bij Straetus Incasso. Handig is bijvoorbeeld dat de klant de status van de dossiers online kan volgen.