Zesde Quetzal Chocoladebar opent in Purmerend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 september a.s. wordt de zesde vestiging van Quetzal de Chocoladebar geopend. Aan de Westerstraat in Purmerend zal franchisenemer Maria Garcia de deuren openen van de chocoladeformule. “Speciaal aan deze vestiging is de samenwerking met Jongerenwerk PowerPoint Purmerend. Het pand heeft aparte ruimtes voor het jongerenwerk en de voorzijde van de winkel is de Quetzal Chocoladebar”, aldus een enthousiaste Garcia.

Deze samenwerking is volgens Robert Hoenderdos, master franchisegever van Quetzal in Nederland, pure passie. “De passie van Maria om klantverwachtingen te overtreffen en iets goed te doen voor de jeugd in Purmerend maakt dit een mooie combinatie. Het zorgt voor een ondernemer die Quetzal tot een succes zal maken in Purmerend.”

Hoenderdos omschrijft Garcia als een vrouw met een enorme drive en energie voor 10. “Het verrassen van de klanten met verse producten is wat haar drijft om van Quetzal tot een succes te maken. De combinatie met PowerPoint maakt het voor haar een echt feestje. 1 september is de dag dat alles van start moet gaan, met de drive van Maria gaat dit zeker lukken.”

Chocolade in pure vorm

Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen, die dagelijks vers worden bereid. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. “Maandelijks is er een specialiteit als actie van de maand. De bijzondere High Choq is altijd verkrijgbaar en is een doorslaand succes gebleken. De chocolade en de aanverwante producten worden in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen natuurlijk van een van de beste Belgische chocolade leveranciers”, aldus Hoenderdos.

De master franchisegever is momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Wilt u meer weten over deze formule, of wilt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen? Klik dan op deze link. Wie weet opent u ook uw eigen chocoladebar.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.