Zesde vestiging van iDevice reparatie geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 november jl. openden de nieuwe vestigingen van de iPhone en iPad reparatie franchiseformule iDevice+ de deuren in Amsterdam Zuid en Gouda. iDevice heeft al vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Ermelo en Kampen.

Formule manager Raymond Koetsier denkt dat het bedrijf populair is door de service die ze bieden. “Op al onze reparaties krijgt de klant minimaal 3 maanden garantie. Dit is voor ons mogelijk doordat wij achter onze gediplomeerde reparateurs staan. Hierdoor weten we dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen.”

“Een gebroken scherm blijft met stip de meest voorkomende reparatie bij Apple apparatuur. Waterschade komt hoofdzakelijk voor bij de iPhone. Belangrijk voor een goede afloop van deze waterschade is dat de iPhone zo spoedig mogelijk door een reparatiecentrum in behandeling wordt genomen door hem te laten uitdrogen alvorens wij hem verder chemisch gaan reinigen en drogen”, aldus Koetsier. “Probeer zelf nooit je apparaat aan te zetten als je weet dat hij met vocht in aanraking is gekomen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.