Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ziekteverzuim en verzekeringen in franchise, een vak apart

Dekt jouw verzekering de mogelijke risico’s van jouw onderneming? Ook als franchisenemer kan je te maken krijgen met uitdagingen als arbeidsongeschiktheid, brand, inbraak, een zieke medewerker, aansprakelijkheid en zelfs juridische geschillen. En juist daarom is het belangrijk om het verzekeringspakket af te sluiten dat past bij jouw situatie.

Het juiste verzekeringspakket

Stel je voor dat er iets met jouw onderneming gebeurt, zoals een brand of een inbraak. Dit kan de toekomst van jouw onderneming ernstig in gevaar brengen. Een goed verzekeringspakket kan het verschil maken tussen stoppen of doorgaan met ondernemen. Kies daarom een verzekeringspakket dat de schade van specifieke bedrijfsrisico’s binnen jouw branche en onderneming dekt. SuperGarant heeft een focus op franchise en biedt als enige partij in de markt een verzekering op maat die precies aansluit op de cao van jouw franchiseformule.

Een positieve impact op jouw medewerkers

Ook ziekteverzuim vormt risico’s voor ondernemers. Verzuim van medewerkers betekent voor jou extra werk, administratie en kosten. Of het nu gaat om een ongeluk op de werkvloer of een zieke medewerker, met het juiste verzekeringspakket, verzuim- en arbodienstverlening zorg je ervoor dat medewerkers de nodige begeleiding krijgen tijdens hun herstelproces. Dit zorgt voor een positieve werkomgeving en versterkt ook nog eens de loyaliteit en betrokkenheid van jouw team.

Wees zeker van je zaak

Een goed verzekeringspakket is onmisbaar voor het succes van jouw onderneming. Het dekt niet alleen schade bij onvoorziene gebeurtenissen, maar biedt ook gemoedsrust, ondersteuning en zekerheid in een steeds veranderend ondernemerslandschap. Ben jij er nog steeds van overtuigd dat je goed verzekerd bent? Ga in gesprek met jouw verzekeringspartner of als je nog op zoek bent naar de juiste verzekeraar die alles weet van jouw branche.

Meer weten?

Neem dan contact op met Frank Smits van SuperGarant (fsmits@supergarant.nl) of kijk op supergarant.nl

×