Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

‘Zilveren’ 25ste vestiging van eazie opent halverwege april in Alphen aan den Rijn

06 april 2020

Met de opening van de 25ste eazie vestiging is de franchiseformule een belangrijke speler geworden in de ‘healthy-food-on-the-go-markt’ in Nederland. De uitbreiding van het aantal vestigingen is een resultaat van eazie’s strategie om healthy food voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

De titel ‘Beste Fastservice Formule van Nederland 2019’ (GFK), een eervolle tweede plaats in ProVeg’s categorie Meest Vegan-friendly Restaurantketens en de uitverkiezing tot Meest Populaire Gerecht tijdens afgelopen Nationale Week zonder Vlees vormden afgelopen maanden de bekroning op de invoering van eazie’s nieuwe concept.

“We hebben hard gewerkt om het concept een nieuwe uitstraling te geven. We zagen de afgelopen jaren echt een trend dat mensen bewuster omgaan met eten en dat ze gezonde verse producten willen. Dat gezonde alternatief bieden wij via eazie. Wij dragen de ons toegekende titels dan ook met trots.” Aldus Shunli Huang, medeoprichter eazie.

Onzekere tijden

Net als voor alle andere restaurants, zijn het voor eazie onzekere tijden. Het verbod op horeca geldt nog tot zeker 28 april en toe die tijd kan er dus niemand in het zitgedeelte van het restaurant terecht. Naar aanleiding van het COVID-19 virus is een uitgebreid pakket aangescherpte maatregelen doorgevoerd die zorgen voor maximale hygiëne en het vermijden van fysiek contact tussen gasten, eazie’s medewerkers en de maaltijden. Bij het samenstellen van de maatregelen volgt eazie de adviezen van het RIVM strikt op en worden deze waar mogelijk aangescherpt.

[box]Wil je meer weten over eazie? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×