Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zorgen voor balans in persoonlijk leven (adv.)

Door de toenemende vergrijzing krijgen we steeds vaker te maken met kwetsbare personen die niet langer zelf beslissingen kunnen nemen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarmee verliest een grote groep Nederlanders de regie over persoonlijke zorgvraagstukken en zorggerelateerde zaken. BilancioZorg zet zich in voor die mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) persoonlijke of zorggerelateerde problemen. Het sluit daarbij aan bij de stijgende vraag aan mentoren die de zaken (even) uit handen nemen.
Eigen toko, voordelen van een formule

BilancioZorg is ontwikkeld door Erika Morren, oprichter van de franchiseformule BilancioBudget, bestuurslid van de BPBI, docent en coach in ondernemersvaardigheden en auteur van het boek ‘Schuldenvrij leven’. Als ondernemer investeerde zij direct vanaf de start in het vastleggen en digitaliseren van bedrijfsprocessen en adviesmethodieken, de (door)ontwikkeling van werkprocessen, software en marketing. Alles om in een later stadium andere (startende) ondernemers efficiency, tijdwinst, kostenbesparing en gemak te kunnen bieden.

Erika: “Samenwerking met BilancioZorg biedt je de voordelen van een total business concept. Je maakt gebruik van de vakinhoudelijke kennis, marketingexposure en bedrijfsprocessen van de franchiseformule, maar runt je eigen toko! Dat scheelt je veel tijd en (opstart)kosten!” Daarmee stelt BilancioZorg ondernemers in de gelegenheid om hun eigen bedrijf in mentorschap succesvol en winstgevend te exploiteren.

Word jij franchisenemer bij BilancioZorg?

Als franchisenemer van BilancioZorg onderneem je voor eigen rekening en risico. Je moet dus zelf bouwen aan een netwerk en de verkoop van de dienstverlening. Wel heb je een verlaagd ondernemersrisico en hoef je het wiel niet meer uit te vinden. De bedrijfsprocessen zijn bijvoorbeeld al ingericht. “Als ‘eenpitter’ profiteer je van de wisselwerking en merkkracht van de Bilancio Groep (waar o.a. BilancioBudget en BilancioZorg onder vallen, red.). Zo kunnen cliënten van BilancioBudget bijvoorbeeld geconverteerd worden naar BilancioZorg. Daarnaast is het steeds belangrijker je aan te sluiten bij een professioneel bedrijf dat de kwaliteit en vakbekwaamheid borgt. Kantongerechten, ketenpartners en verwijzers van cliënten zijn immers steeds kritischer op de grootte en continuïteitswaarborging van de organisatie. Het helpt daarbij ook dat we opleiders in ons midden hebben.”, aldus Erika.

[box]Wil jij franchisenemer worden bij BilancioZorg? Neem dan contact op via (085) 760 21 31 of franchise@bilanciozorg.nl[/box]
×