Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zorgmaatje aan Huis: Erkend Lid van de NFV

21 november 2023

Zorgmaatje aan Huis is per november 2023 Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de franchiseformule bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het volwaardig lidmaatschap, het Erkend lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting en het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Elke drie jaar vindt er een hertoetsing plaats.

Over Zorgmaatje aan Huis

Zorgmaatje aan Huis is een landelijke organisatie, voornamelijk gericht op senioren. Zij zorgen met hun regio’s in geheel Nederland voor een lokale persoonlijke aanpak door het inzetten van betrokken Zorgmaatjes. Zorgmaatje aan Huis biedt voornamelijk sociale niet-medische ondersteuning aan ouderen om daarmee de zelfredzaamheid te vergroten. Zij treden met al hun zelfstandige regio’s met één gezicht naar buiten, vormen één team en voldoen aan alle eisen en kwalificaties. Er is goede onderlinge samenwerking en de regionale zorgondernemers maken gebruik van overkoepelende contracten met opdrachtgevers. Zorgmaatje aan Huis wil de beste kwalitatieve landelijke speler zijn op haar vakgebied tezamen met haar bevlogen ondernemers. Voor meer informatie: www.zorgmaatjeaanhuis.nl.

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

×