Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zuivelhoeve neemt Kaashuis Tromp over

Franchiseorganisatie Zuivelhoeve neemt Kaashuis Tromp over. Met de overname van Kaashuis Tromp zullen vijftien kaaswinkels omgebouwd worden tot Zuivelhoeve-winkels. Daarmee komt het totaal aantal winkels van het van oorsprong Twentse zuivelmerk op 64 winkels in Nederland.

Landelijke spreiding Zuivelhoeve

De winkels van Kaashuis Tromp zijn alleen te vinden in Noord-Holland. Zuivelhoeve is voornamelijk te vinden in het noorden, oosten en midden van het land. Met de overname krijgt Zuivelhoeve dus een betere spreiding in het land. “De franchiseorganisatie van Zuivelhoeve maakt de laatste jaren een sterke groei door,” zo vertelt directeur Diane Roerink. “Nu krijgen we er mooie sterke winkels bij en komen we dichter bij ons doel, een landelijke dekking met kaasspecialiteitenwinkels.”

Door de aansluiting bij Zuivelhoeve willen de kaasspeciaalzaken zich blijven onderscheiden in de markt, zegt eigenaar Roel Tromp. “Zuivelhoeve is een perfecte match en biedt hier onze franchisenemers, nu en in de toekomst, alle mogelijkheden toe.”

Naast de zuivelproducten van het eigen merk bestaat het assortiment van Zuivelhoeve-winkels uit onder meer vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Deze producten zijn te vinden in supermarkten in Nederland, Duitsland en België.

×