Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zuivelhoeve Subliem Jong belegen pakt brons op de Gouda Cheese Awards

De Gouda Cheese Awards is een prestigieuze kaaswedstrijd die wordt gehouden in Gouda. Voorafgaand aan de wedstrijd worden veel verschillende Nederlandse kazen ingezonden. Tijdens de finale is Zuivelhoeve Subliem bekroond als derde beste jong belegen kaas!

Onze Zuivelhoeve Subliem Jong belegen heeft brons gewonnen in de finale van de Gouda Cheese Awards 2024! Het behoort daarmee tot de drie lekkerste kazen van Nederland in de categorie Jong Belegen kaas. We zijn er trots op dat we een award hebben gewonnen in deze belangrijke kaaswedstrijd. Het is namelijk geen technische kaaskeuring, maar een neutrale smaaktest: consumenten proeven en beoordelen. De beslissende beoordeling werd gegeven door Jadis Schreuder van The Lemon Kitchen, vlogster Leoni Goudkuil en de Goudse locoburgemeester Thierry van Vugt.

‘Wij zijn erg trots op onze Zuivelhoeve Subliem Jong belegen, je proeft ons ambacht en liefde voor de kaas’, aldus Jorieke Roerink. ‘Nu we zijn bekroond kunnen we met trots zeggen dat we de derde van Nederland zijn’.

De Zuivelhoeve Subliem Jong belegen is te koop in alle Zuivelhoeve winkels, kom gerust langs in één van onze winkels de derde beste jong belegen kaas proeven.

Zuivelhoeve franchise

Zuivelhoeve is een organisatie, onderdeel van Roerink Food Family, met ruim 80 winkels door het het hele land waar je terecht kunt voor ambachtelijk bereide kazen, aangevuld met noten in allerlei soorten en smaken en een keur aan delicatessen. Daarnaast bestaat het assortiment uit de ‘onmeunig lekkere’ zuivelproducten van Zuivelhoeve zelf, waaronder Boer’n Yoghurt en Boer’n Vla. Zuivelhoeve gelooft er in dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde gemaakt is met een directe verbinding tot de bron.

Ontvang gratis meer informatie over Zuivelhoeve

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Zuivelhoeve

×