Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zuivelhoeve wacht met webshop

Tot nu toe is Zuivelhoeve nog niet van plan om een eigen webwinkel te gaan opzetten. “De juiste manier om superverse producten bij de consument te brengen, is volgens ons nog niet gevonden”, aldus directeur marketing Jacqueline Roerink tegen RetailTrends.

“Ik ken weinig versspeciaalzaken die op een goede manier online aanwezig zijn. Onder meer de adviesgeving en winkelbeleving zijn volgens haar moeilijk digitaal na te bootsen. Totdat wij denken dat we echt dé formule hebben gevonden om het online goed te doen, zullen we er niet aan beginnen”, aldus Roerink.

Toekomst

Op het moment heeft Zuivelhoeve 62 vestigingen, twaalf van deze vestigingen zijn niet lang geleden overgenomen van Kaashuis Tromp. Het is nog niet zeker of deze omgebouwd worden naar de eigen formule. De zuivelformule wil graag organisch verder groeien en in het hele land gedekt zijn. Er is vaak twijfel over de toekomst van speciaalzaken maar met de overname van Kaashuis Tromp kreeg de formule er twaalf vestigingen bij, voor komend jaar staan er ook al vier openingen in de planning.

×