“De formule is een kruising tussen catering en zelfstandig werkende chefs. Onze formule past eigenlijk niet zo goed in een hokje en is een mix van allerlei vormen. We cateren partijen van particulieren, van kraamborrels tot zelfs een bruiloft waar onze hangop in plaats van bruidstaart werd geserveerd. Maar we leveren ook aan restaurants en speciaalzaken”, aldus Tromp-Vrielink.
Binnen de formule hebben de franchisenemers allemaal een eigen gebied in een straal van 15 kilometer. De leveringen gebeuren lokaal en de lokale klanten worden benaderd. De producten van Zuster Evie zijn lokaal gemaakt, maar wel volgens een door de franchisegever voorgeschreven recept zodat elke franchisenemer profiteert van de inkoopvoordelen van een formulebedrijf. “Voor de horeca fungeren wij steeds meer als een soort chef op afstand. Producten kosten nu eenmaal tijd om te maken. En er zijn steeds minder handjes in de keuken. Als restaurant wil je graag wat speciaals aanbieden dus maken wij deze gerechten voor het restaurant als een soort chef op afstand.”
Geef een reactie