Zuster Evie is bezig met snelle opmars

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Zuster Evie is bezig met een snelle opmars in Nederland. Zuster Evie is een formule die zich richt op lokaal en ambachtelijk gemaakte foodproducten. Zuster Evie is in een jaar tijd uitgegroeid tot een franchiseformule met 17 vestigingen in het zuiden en oosten van het land. Eline Tromp-Vrielink, oprichtster van Zuster Evie, laat aan Foodclicks weten de komende jaren te willen doorgroeien met nieuwe regio’s en producten.

“De formule is een kruising tussen catering en zelfstandig werkende chefs. Onze formule past eigenlijk niet zo goed in een hokje en is een mix van allerlei vormen. We cateren partijen van particulieren, van kraamborrels tot zelfs een bruiloft waar onze hangop in plaats van bruidstaart werd geserveerd. Maar we leveren ook aan restaurants en speciaalzaken”, aldus Tromp-Vrielink.

Binnen de formule hebben de franchisenemers allemaal een eigen gebied in een straal van 15 kilometer. De leveringen gebeuren lokaal en de lokale klanten worden benaderd. De producten van Zuster Evie zijn lokaal gemaakt, maar wel volgens een door de franchisegever voorgeschreven recept zodat elke franchisenemer profiteert van de inkoopvoordelen van een formulebedrijf. “Voor de horeca fungeren wij steeds meer als een soort chef op afstand. Producten kosten nu eenmaal tijd om te maken. En er zijn steeds minder handjes in de keuken. Als restaurant wil je graag wat speciaals aanbieden dus maken wij deze gerechten voor het restaurant als een soort chef op afstand.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.