Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zwolle’s nieuwste smaakvolle aanwinst: Ekmekci

18 september 2023

Ekmekci is een gerenommeerde franchise in de horecasector, gespecialiseerd in verrukkelijke Turkse gerechten. Met diverse vestigingen door heel Nederland, waaronder nu ook in Zwolle.

Bij Ekmekci worden verse gerechten geserveerd op A-locaties. De restaurants zijn geopend voor lunch, ontbijt en avondeten. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

Met de opening van het nieuwe Ekmekci-restaurant in Zwolle hebben de inwoners nu de gelegenheid om te genieten van deze culinaire hoogstandjes. Franchisenemer Ali Yilmaz is vol enthousiasme om zijn passie voor de Turkse keuken te delen met de inwoners van Zwolle. Samen met zijn team staat hij klaar om klanten hartelijk te verwelkomen en hen te laten genieten van de overheerlijke gerechten die Ekmekci te bieden heeft.

Of je nu al bekend bent met Ekmekci of juist nieuwsgierig bent naar deze franchise, een bezoek aan het nieuwe restaurant in Zwolle is zeker de moeite waard. Laat je verwennen door de verse smaken, geniet van de gezellige sfeer en ontdek zelf waarom Ekmekci zo’n geliefde plek is onder liefhebbers van de Turkse keuken.

Wil jij meer weten over franchisen bij Ekmekci? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Ekmekci

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Ekmekci

×