Het franchiseplatform

logo de nationale franchise gids

De Nationale Franchise Gids B.V. is de uitgever van De Nationale Franchise & Formulegids. Wij zijn gespecialiseerd in producten en diensten die de franchise- en de retailmarkt helder in kaart brengen. Doel hiervan is de verschillende spelers in de franchise- of retail wereld met elkaar in contact te brengen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (055 – 8200 226, info@denationalefranchisegids.nl). Wij zijn je graag van dienst.

 De Nationale Franchise Gids is producent van:

De Nationale Franchise & Formulegids – handboek voor franchise, verschijnt 1x per jaar
www.denationalefranchisegids.nl – 40.425 bezoekers per maand
De Nationale Franchise & Formulebrief – wekelijkse digitale nieuwsbrief met 34.500 abonnees
Het Nationale Franchise Congres – jaarlijks congres voor franchisegevers
De Nationale Franchise Krant – verschijnt 1x per jaar met 15.000 abonnees
Franchisebeurs Onderneem’t! – jaarlijkse Franchise & Formulebeurs
De Nationale Retail Gids – handboek voor de retail en horeca met bijbehorende website

 

De Nationale Franchise Gids

logo de nationale franchise gids

De gids – Deze gids heeft 432 pagina’s en bevat alle kerngegevens van alle franchiseformules van Nederland. Van iedere formule zijn in ieder geval de kerngegevens opgenomen, zoals: het benodigde eigen vermogen, de totale investering om de vestiging up-and-running te krijgen, de activiteit van de formule, het aantal vestigingen, de netto verkoopoppervlakte, de gemiddelde omzet, het verzorgingsgebied (=minimum aantal mensen/huishoudens per franchisevestiging), het type locatie dat de formule voor haar vestigingen wenst (A1-A2-B1-etc.), het aantal eigen en het aantal zelfstandige vestigingen, et cetera.

De gids kun je voor € 35 inclusief BTW bij ons online bestellen.

De websitewww.denationalefranchisegids.nl is de grootste database op het gebied van samenwerkende ondernemersverbanden (hard franchise, soft franchise en commerciële samenwerkingsverbanden) en de populairste website op het gebied van franchise in Nederland. Per maand wordt de website bezocht door 90.425 bezoekers. Van alle circa 776 formules zijn de kerngegevens vermeld. Via de website kan een potentiële franchisenemer in contact komen met franchisegevers. Voor ruim 140 formules neemt De Nationale Franchise Gids eerst een telefonisch interview af. Op basis van dat interview wordt een CV samengesteld dat verzonden wordt naar de franchisegever. Inmiddels bevat de database de gegevens van ruim 37.000 potentiële franchisenemers.

De nieuwsbrief – De Nationale Franchise & Formulebrief is een wekelijkse digitale nieuwsbrief met 34.500 abonnees. De nieuwsbrief bevat naast actualiteiten ook verschillende oproepen van franchisegevers voor franchisenemers.

Doelgroep – Potentiële franchisenemers, formulemanagement en hun toeleveranciers.

 

Het Nationale Franchise Congres

logo franchise congres
Dit jaarlijkse congres organiseert De Nationale Franchise Gids in samenwerking met haar sponsoren. Op 3 oktober 2019 werd in het kantoor van ABN AMRO te Amsterdam Het Nationale Franchise Congres voor de 18e keer gehouden.

Doelgroep: franchisegevers en formulemanagement van filiaalbedrijven

 

De Nationale Franchise Krant

logo de nationale franchise krant
Deze krant verschijnt 1x per jaar (maart) in full colour in weekendformaat in een oplage van 19.100 exemplaren. De Nationale Franchise Krant bevat actualiteiten, specials en andere wetenswaardigheden over franchise. De krant wordt gratis toegezonden aan een selectie uit onze database.

Doelgroep – Potentiële franchisenemers, formulemanagement en hun toeleveranciers.

 

Franchisebeurs Onderneem ‘t!

logo-Onderneem-t-2015
De franchisebeurs Onderneem ‘t! wordt ieder jaar in maart/april gehouden. I.v.m. het coronavirus is de beurs in 2020 verplaatst naar 24 en 25 september. Deze beurs geeft potentiële franchisenemers de kans om de franchisegevers eens face-to-face te kunnen ontmoeten en een gesprek aan te gaan.

De beurs staat vol met stands van franchisegevers en bevatten enorm veel informatie. Voor meer informatie kun je kijken op www.ikwordondernemer.nl

Doelgroep – (Kandidaat) ondernemers die in contact willen komen met tientallen franchiseformules en die zich willen oriënteren in franchise.

 

De Nationale Retail Gids

De Nationale Retail Gids heeft ruim 420 pagina’s en bevat een compleet overzicht van alle winkel- en horeca formules van Nederland. Van elke formule zijn de kerngegevens vermeld, de functie- en contactgegevens van verschillende contactpersonen en één kleurenfoto. De Nationale Retail Gids is hét handboek binnen de retail en wordt door met name het formulemanagement en de grote toeleveranciers gebruikt als naslagwerk. De gids beoogt je van iedere keten en ook van ieder landelijk werkende toeleverancier een goed beeld te geven, zowel in woord als in beeld.

Doelgroep – Formulemanagement, management van toeleveranciers, financiële instellingen, project ontwikkelaars, onroerend goed exploitanten, centrale en lokale overheden, et cetera.