Het franchiseplatform

logo de nationale franchise gids

De Nationale Franchise Gids B.V. is de uitgever van De Nationale Franchise & Formulegids. Wij zijn gespecialiseerd in producten en diensten die de franchisemarkt en de retailmarkt helder in kaart brengen. Doel hiervan is de verschillende spelers in de franchise- of retail wereld met elkaar in contact te brengen.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen (055 – 8200 226, info@denationalefranchisegids.nl). Wij zijn u graag van dienst.

 De Nationale Franchise Gids is producent van:

De Nationale Franchise & Formulegids – handboek voor franchise, verschijnt 1x per jaar
www.denationalefranchisegids.nl – 40.425 bezoekers per maand
De Nationale Franchise & Formulebrief – wekelijkse digitale nieuwsbrief met 34.500 abonnees
Het Nationale Franchise Congres – jaarlijks congres voor franchisegevers
De Nationale Franchisekrant – verschijnt 1x per jaar met 15.000 abonnees
Onderneem’t! – jaarlijkse Franchise & Formulebeurs, gehouden in Intres te Hoevelaken
De Nationale Retailgids – handboek voor de retail en horeca met bijbehorende website

 

De Nationale Franchise Gids

logo de nationale franchise gids

De gids – Deze gids bevat 420 pagina’s en bevat alle kerngegevens van alle franchiseformules van Nederland. Van iedere formule op zijn in ieder geval de kerngegevens opgenomen, zoals: het benodigde eigen vermogen, de totale investering om de vestiging up-and-running te krijgen, de activiteit van de formule, het aantal vestigingen, de netto verkoopoppervlakte, de gemiddelde omzet, het verzorgingsgebied (=minimum aantal mensen/huishoudens per formulevestiging), het type lokatie dat de formule voor haar vestigingen wenst (A1-A2-B1-etc.), het aantal eigen en het aantal zelfstandige vestigingen, et cetera.

De gids kunt u voor € 35 inclusief BTW bij ons online bestellen, of per telefoon: (055) 8200 226

De website – Op www.denationalefranchisegids.nl is de grootste database op het gebied van samenwerkende ondernemersverbanden (hard franchise, soft franchise en commerciële samenwerkingsverbanden) en de populairste website op het gebied van franchise in Nederland. Per maand wordt de website bezocht door 90.425 bezoekers. Van alle circa 700 formules zijn de kerngegevens vermeld. Via de website kan een potentiële franchisenemer in contact komen met franchisegevers. Voor ruim 130 formules neemt De Nationale Franchise Gids eerst een telefonisch interview af. Op basis van dat interview wordt een CV samengesteld dat verzonden wordt naar de franchisegever. Inmiddels bevat de database de gegevens van ruim 37.000 potentiële franchisenemers.

De nieuwsbrief – De Nationale Franchise & Formulebrief is een wekelijkse digitale nieuwsbrief met 34.500 abonnees. De nieuwsbrief bevat naast actualiteiten ook verschillende oproepen van franchisegevers voor franchisenemers.

Doelgroep – Potentiële franchisenemers, formulemanagement en hun toeleveranciers.

 

Het Nationale Franchise Congres

logo franchise congres

Dit jaarlijkse congres organiseert De Nationale Franchise Gids in samenwerking met haar sponsoren. Op 6 oktober 2016 is in het kantoor van ABN AMRO te Amsterdam Het Nationale Franchise Congres voor de 15e keer gehouden.

Doelgroep: franchisegevers en formulemanagement van filiaalbedrijven

 

De Nationale Franchise Krant

logo de nationale franchise krant

Deze krant verschijnt 2x per jaar (maart en december) in full colour op halfformaat in een oplage van 19.100 exemplaren. De Nationale Franchisekrant bevat actualiteiten, specials en andere wetenswaardigheden over franchise. De krant wordt gratis toegezonden aan een selectie uit onze database. De krant is via www.denationalefranchisekrant.nl ook op het internet te bekijken.

Doelgroep – Potentiële franchisenemers, formulemanagement en hun toeleveranciers.

 

Franchisebeurs Onderneem ‘t!

logo-Onderneem-t-2015

 

 

 

 

 

De franchisebeurs Onderneem ‘t! wordt ieder jaar in april gehouden bij Euretco in Hoevelaken. Deze beurs geeft potentiële franchisenemers de kans om de franchisegevers eens face-to-face te kunnen ontmoeten en een gesprek aan te gaan. De beurs staat vol met stands van franchisegevers en bevatten enorm veel informatie. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ikwordondernemer.nl

 

De Nationale Retailgids

De Nationale Retail Gids

De Nationale Retailgids heeft 467 pagina’s en bevat een compleet overzicht van alle winkel- en horeca formules van Nederland. Van elke formule zijn de kerngegevens vermeld, de functie- en contactgegevens van verschillende contactpersonen en één of meer kleurenfoto’s. De Nationale Retailgids is hét handboek binnen de retail en wordt door met name het formulemanagement en de grote toeleveranciers gebruikt als naslagwerk. De gids beoogt u van iedere keten en ook van ieder landelijk werkende toeleverancier een goed beeld te geven, zowel in woord als in beeld.

De website – Deze bevat dezelfde informatie als de gids. Wel hebt u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om alle gegevens en foto’s te kunnen bekijken. Mocht u de gids en/of een wachtwoord willen bestellen klik dan hier.

Doelgroep – Formulemanagement, management van toeleveranciers, financiële instellingen, project ontwikkelaars, onroerend goed exploitanten, centrale en lokale overheden, et cetera.

 skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class