Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het franchiseplatform

logo de nationale franchise gids

De Nationale Franchise Gids B.V. is de uitgever van De Nationale Franchise & Formulegids. Wij zijn gespecialiseerd in producten en diensten die de franchise- en de retailmarkt helder in kaart brengen. Doel hiervan is de verschillende spelers in de franchise- of retail wereld met elkaar in contact te brengen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (055 – 8200 226, info@denationalefranchisegids.nl). Wij zijn je graag van dienst.

De Nationale Franchise Gids is producent van:

De Nationale Franchise & Formulegids – handboek voor franchise, verschijnt 1x per jaar
www.denationalefranchisegids.nl – 40.425 bezoekers per maand
De Nationale Franchise & Formulebrief – wekelijkse digitale nieuwsbrief met 34.500 abonnees
Het Nationale Franchise Congres – jaarlijks congres voor franchisegevers

De Nationale Franchise Gids

De gids – Deze gids heeft 432 pagina’s en bevat alle kerngegevens van alle franchiseformules van Nederland. Van iedere formule zijn in ieder geval de kerngegevens opgenomen, zoals: het benodigde eigen vermogen, de totale investering om de vestiging up-and-running te krijgen, de activiteit van de formule, het aantal vestigingen, de netto verkoopoppervlakte, de gemiddelde omzet, het verzorgingsgebied (=minimum aantal mensen/huishoudens per franchisevestiging), het type locatie dat de formule voor haar vestigingen wenst (A1-A2-B1-etc.), het aantal eigen en het aantal zelfstandige vestigingen, et cetera.

De gids kun je voor € 35 inclusief BTW bij ons online bestellen.

De website – www.denationalefranchisegids.nl is de grootste database op het gebied van samenwerkende ondernemersverbanden (hard franchise, soft franchise en commerciële samenwerkingsverbanden) en de populairste website op het gebied van franchise in Nederland. Per maand wordt de website bezocht door 90.425 bezoekers. Van alle circa 776 formules zijn de kerngegevens vermeld. Via de website kan een potentiële franchisenemer in contact komen met franchisegevers. Voor ruim 140 formules neemt De Nationale Franchise Gids eerst een telefonisch interview af. Op basis van dat interview wordt een CV samengesteld dat verzonden wordt naar de franchisegever. Inmiddels bevat de database de gegevens van ruim 37.000 potentiële franchisenemers.

De nieuwsbrief – De Nationale Franchise & Formulebrief is een wekelijkse digitale nieuwsbrief met 34.500 abonnees. De nieuwsbrief bevat naast actualiteiten ook verschillende oproepen van franchisegevers voor franchisenemers.

Doelgroep – Potentiële franchisenemers, formulemanagement en hun toeleveranciers.

Het Nationale Franchise Congres

Dit jaarlijkse congres organiseert De Nationale Franchise Gids in samenwerking met haar sponsoren. Op 3 oktober 2019 werd in het kantoor van ABN AMRO te Amsterdam Het Nationale Franchise Congres voor de 18e keer gehouden.

Doelgroep: franchisegevers en formulemanagement van filiaalbedrijven

×