Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Anne&Max

Welkom in jouw huiskamer. Waar je elke dag wakker wordt met de allerlekkerste koffie. Gezet met de (h)eerlijkste koffiebonen. Waar je wordt omringt door Anne’s en Max-en die iedereen met de hoogste gastvrijheid ontvangen. Waar gerechten worden bereid met veelal bio producten en elk met een bijzonder verhaal.

Zie jij jezelf al staan?

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchise-ondernemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en het herkennen en erkennen van de gasten.

We doen het samen! Het FOK (Franchise Ondersteunend Kantoor) ondersteunen onze franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen en trainingen, goed werkende backoffice en gerichte marketing en communicatie promoties om het concept optimaal en renderend uit te kunnen voeren.

Wij betrekken onze franchise-ondernemers en partners bij de visie en strategie. Door, in ondernemerschap, samen te werken en kennis te delen, vormen we samen een lerende organisatie die elke dag werkt aan verbetering en vooruitgang.

De formule

Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten, franchise-ondernemers en medewerkers. Een plek waar zij zich elke dag en tijdstip, op hun manier thuis voelen. Het concept is opgebouwd volgens de Anne&Max kernmomenten:

  • Ontbijt
  • Koffie
  • Lunch
  • High tea
  • Borrel

We willen kleine momenten van geluk creëren voor onze gasten, door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit. Dit doen we samen met lokaal betrokken franchise-ondernemers, getalenteerde Anne’s en Max-en, en door veelal huisgemaakt en biologische producten, maatschappelijke betrokkenheid en een bijzondere beleving in het interieur. Ons doel: Hoe groter we groeien, hoe groter de impact is die wij kunnen maken.

Franchisenemer worden?

Jij leeft en beweegt je graag in de stad en hebt een groot sociaal netwerk. Je vrienden nodigen je graag uit voor hun verjaardag, want met jou valt er altijd wel wat te beleven. Bij voorkeur heb je relevante leidinggevende / ondernemers ervaring in de horeca of aanverwant. Je bent gastvrij en streeft elke dag naar de beste kwaliteit. Open en eerlijk zijn woorden die jou omschrijven en als je net als wij ook zo van koffie houdt kunnen wij niet wachten om je te ontmoeten!

Neem hieronder contact met ons op. De eerste kennismaking zal zijn met FranchiseFactory. Na een goed gesprek kom je meteen aan tafel bij Anne&Max. Zien we je snel?

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max