Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Anne&Max

Anne&Max franchise – Franchisenemer worden bij Anne&Max

Als je franchisenemer wordt bij Anne&Max, stap je elke dag binnen in jouw eigen woonkamer, waar je dagelijks ontwaakt met de meest verrukkelijke koffie. Koffie die jij zet met de meest authentieke koffiebonen. Een plek waar je omgeven wordt door de gastvrijheid van Anne’s en Max’s, die iedereen met open armen ontvangen. Hier worden gerechten gecreëerd met voornamelijk biologische ingrediënten, elk met een uniek verhaal. Ontdek Anne & Max franchise!

Zie jij jezelf al staan?

Als je franchisenemer wilt worden bij Anne&Max is het goed om te weten dat we Bij Anne&Max veel waarde hechten aan plaatselijk ondernemerschap. Het unieke karakter van de franchisenemer bij Anne & Max schuilt in het vermogen om lokale mogelijkheden te herkennen, een positieve werkomgeving te scheppen, een leerrijke onderneming te ontwikkelen waar talenten kunnen groeien, en het vermogen om onze gasten te identificeren en waarderen.

We doen het samen! Het FOK (Franchise Ondersteunend Kantoor) ondersteunen onze franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen en trainingen, goed werkende backoffice en gerichte marketing en communicatie promoties om het concept optimaal en renderend uit te kunnen voeren.

Wij betrekken onze franchise-ondernemers en partners bij de visie en strategie. Door, in ondernemerschap, samen te werken en kennis te delen, vormen we samen een lerende organisatie die elke dag werkt aan verbetering en vooruitgang.

De formule

Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten, franchise-ondernemers en medewerkers. Een plek waar zij zich elke dag en tijdstip, op hun manier thuis voelen. Het concept is opgebouwd volgens de Anne&Max kernmomenten:

  • Ontbijt
  • Koffie
  • Lunch
  • High tea
  • Borrel

We willen kleine momenten van geluk creëren voor onze gasten, door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit. Dit doen we samen met lokaal betrokken franchise-ondernemers, getalenteerde Anne’s en Max-en, en door veelal huisgemaakt en biologische producten, maatschappelijke betrokkenheid en een bijzondere beleving in het interieur. Ons doel: Hoe groter we groeien, hoe groter de impact is die wij kunnen maken.

Franchisenemer worden?

Jij gedijt in de stad en beweegt je graag binnen een uitgebreid sociaal netwerk. Vrienden nodigen je met plezier uit voor hun verjaardagen, want met jou is er altijd iets leuks te beleven. Het liefst heb je aanzienlijke ervaring in leiderschap of ondernemen binnen de horeca of een vergelijkbare branche. Gastvrijheid is een kernwaarde voor je, en dagelijks streef je naar niets minder dan topkwaliteit. Openhartigheid en eerlijkheid typeren jou, en als je, net als wij, een diepe liefde voor koffie koestert, dan kunnen we niet wachten om met je in gesprek te gaan.

Neem hieronder contact met ons op. De eerste kennismaking zal zijn met FranchiseFactory. Na een goed gesprek kom je meteen aan tafel bij Anne&Max. Zien we je snel?

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Anne&Max, Den Bosch

Anne&Max Den Bosch is ruim twee jaar geleden geopend en alles is dan ook zo goed als nieuwe. Deze Anne&Max is gevestigd in het karakteristieke en monumentale pand aan de Oude ...

Horeca
Overnameprijs

€ 275.000

Omzet

€ 800.000

Oppervlakte

200 m²

Adres

Oude Dieze 25, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Anne&Max, Amsterdam

Anne&Max is nu ruim 12 jaar gevestigd op deze locatie in Amsterdam. Het is dan ook een begrip in de buurt. Deze, onlangs opgeknapte locatie, wordt nu ter overname aangeboden. De vestiging heeft een ...

Horeca
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

120 m²

Adres

Amstelveenseweg 196, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Anne&Max, Breda

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer voor een tweede locatie in Breda. Deze nieuwe Anne&Max is gelegen in een karakteristieke pand met gezellig terras aan de Veemarktstraat in hartje centrum. ...

Horeca
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Gemiddeld €675.000

Oppervlakte

175 m²

Adres

Veemarktstraat 44, Breda, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×