Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Anne&Max

annemax

Franchisen bij Anne&Max

Met het Anne&Max franchise concept onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

Anne&Max staat bekend als een huiskamer in iedere stad, waar gasten zich van ’s ochtends tot het einde van de dag prettig voelen. Je kunt bij Anne&Max de krant lezen in een luie stoel, praten aan de leestafel, werken of gewoon aan de bar een kop koffie drinken. Daarom zijn de vestigingen van Anne&Max zo ingericht dat er voor gasten alleen, maar ook voor groepjes een altijd wel een aangename plek is om te zitten.

De formule

Anne&Max franchise biedt de gasten voor elke moment van de dag lichte, gezonde, smaakvolle en verse producten. Alle producten worden dagelijks zichtbaar vers bereid of afgebakken voor de gasten. Het assortiment van het Anne&Max franchise concept is opgebouwd volgens de Anne&Max kernmomenten:

  • Het ontbijt
  • Koffie
  • Zoetigheden
  • Lunch
  • High tea
  • Borrelen/Namiddag

Anne&Max Franchise is een Fresh Food & Coffee Café, dat voornamelijk gefocust is op het verkopen van koffie, thee, verse sappen, taart en broodjes. Anne&Max franchise heeft een brede doelgroep van gasten, wat ervoor zorgt dat het gedurende de hele dag druk is en onderscheidt zich van de concurrentie in productgroepen koffie en sandwiches.

Vestigingen van Anne&Max franchise

Anne&Max franchise vestigingen zijn te vinden in de grotere steden van Nederland. Wat van belangrijk is voor de omgeving van een vestiging, is de aanwezigheid van een drukke winkelstraat, hogeschool of universiteit. Ook moet er zakelijke dienstverlening aanwezig zijn in en rondom de buurt van het centrum. Daarnaast moeten de Anne&Max vestigingen zowel lopend als op de fiets bereikbaar zijn. Op die manier kunnen de gasten bij ons stoppen voor een van de to go producten. Ook wanneer zij onderweg zijn naar hun werk of school. De keuze voor een pand wordt onder andere gebaseerd op een Vestigingsplaatsonderzoek. Het ideale pand voor een Anne&Max franchise vestiging is in een hoekpand met grote ramen en een oppervlakte tussen 100 m² en 200 m². Daarbij is de mogelijkheid voor een terras natuurlijk ideaal om met mooi weer in de zon te kunnen genieten van het Anne&Max assortiment.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Anne&Max franchise logo

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max