Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bagels & Beans

Bagels & Beans franchise
Sinds de opening van onze eerste Bagels & Beans vestiging bieden wij onze gasten een moment van aandacht, rust en geluk in deze gejaagde tijd. Een warme en hartelijke plek waar je altijd welkom bent, waar gezond en lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat. Een plek waar iedereen zich beter voelt.

Bagels & Beans opende haar eerste vestiging in 1996. In 2002 startte Bagels & Beans franchise en vandaag de dag telt de formule zo’n 80 vestigingen in Nederland. De franchisenemers van Bagels & Beans worden ook wel bagelbazen genoemd.

Aandacht en ambitie

Het essentiële kenmerk is de persoonlijke aandacht en het bewuste, positieve omgaan met de omgeving. Bagels & Beans zet zich voortdurend in om de formule te perfectioneren. Dit uit zich niet alleen in innovatieve producten, sfeervolle interieurs en een professionele organisatie, maar ook in onze ambitieuze plannen voor groei.

Samenwerking

Voor jou, als toekomstig franchise-ondernemer, betekent dit dat we de voordelen van de samenwerking optimaal benutten door een effectieve verdeling van de taken en werkzaamheden. Wij concentreren ons op de centrale taken, zoals assortiment- en conceptontwikkeling, marketing, benchmarking en de aansturing van de totale organisatie, zodat jij je kunt richten op je gasten, je team en op het perfectioneren van de dagelijkse gang van zaken in jouw vestiging.

Bagels & Beans franchisenemer worden?

We zoeken naar stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Ondernemers die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Vriendelijke, krachtige, en sprankelende individuen die zichzelf weerspiegeld zien in onze filosofie, die geloven in onze producten, en vastberaden zijn om een vestiging op een duurzame wijze te runnen.

Het aantal Bagels & Beans franchise vestigingen is behoorlijk gegroeid de afgelopen jaren. Maar er zijn nog steeds plaatsen in Nederland waar we mogelijkheden zien om uit te breiden. Ook wordt er soms een bestaande vestiging ter overname aangeboden. Heb je al een voorkeur voor een Bagels & Beans vestiging in een specifieke plaats? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Is deze visie als potentiële ‘bagelbaas’ iets wat je aanspreekt? Ben je overtuigd dat het ondernemerschap bij Bagels & Beans jou op het lijf geschreven is? Vraag dan informatie aan en kom geheel vrijblijvend met ons in contact.

Voel je welkom!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Bagels & Beans franchise logo

Bagels & Beans, Wageningen

In Wageningen is een Bagels & Beans vestiging ter overname aangeboden. Deze unieke locatie is gesitueerd in een karakteristiek hoekpand op de Hoogstraat met uitzicht op de grote kerk. Deze goedlopende vestiging biedt voor zo’...

Food
Overnameprijs

wordt nader bekend gemaakt

Omzet

wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

180 m²

Adres

Hoogstraat 10, Wageningen, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bagels & Beans, Gorinchem

Bagels & Beans is de afgelopen jaren gegroeid. Binnenkort ontstaat er in Gorinchem een unieke kans voor een nieuwe vestiging. Het karakteristieke hoekpand bevindt zich in een winkelstraat op een hoeklocatie en beschikt over een ...

Food
Overnameprijs

n.v.t.

Omzet

€ 540.000

Adres

Arkelstraat 61, Gorinchem, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bagels & Beans, Zeist

Sinds 2016 zit op de 1e Hogeweg in Zeist een sfeervolle Bagels & Beans vestiging. Deze gezellige locatie heeft een oppervlakte van 100 m² en biedt 44 zitplaatsen voor gasten. Ook heeft deze vestiging een opvallend terras met 26 ...

Horeca
Overnameprijs

Prijs op aanvraag

Omzet

Gem. € 500.000 euro (excl. BTW)

Oppervlakte

100 m²

Adres

1e Hogeweg, Zeist, Utrecht

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×