Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bagels & Beans

Sinds de opening van onze eerste Bagels & Beans vestiging bieden wij onze gasten een moment van aandacht, rust en geluk in deze gejaagde tijd. Een warme en hartelijke plek waar je altijd welkom bent, waar gezond en lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat. Een plek waar iedereen zich beter voelt.

Bagels & Beans opende haar eerste vestiging in 1996. In 2002 startte Bagels & Beans met franchise en vandaag de dag telt de formule zo’n 80 vestigingen in Nederland. De franchisenemers van Bagels & Beans worden ook wel bagelbazen genoemd.

Aandacht en ambitie

Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van Bagels & Beans. Mensen blij maken en hen een goed gevoel geven met pure producten, toewijding en teamwork. We werken bij Bagels & Beans continu aan het vervolmaken van onze  formule en dat merk je niet alleen aan onze innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.

Samenwerking

Voor jou, als toekomstig franchise-ondernemer, betekent dit dat we de voordelen van de samenwerking optimaal benutten door een effectieve verdeling van de taken en werkzaamheden. Wij concentreren ons op de centrale taken, zoals assortiment- en conceptontwikkeling, marketing, benchmarking en de aansturing van de totale organisatie, zodat jij je kunt richten op je gasten, je team en op het perfectioneren van de dagelijkse gang van zaken in jouw vestiging.

Bagels & Beans franchisenemer worden?

We zoeken naar stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Aardige, krachtige en sprankelende mensen die zich herkennen in onze filosofie, geloven in onze producten en een vestiging duurzaam willen exploiteren.

Het aantal Bagels & Beans franchise vestigingen is behoorlijk gegroeid de afgelopen jaren. Maar er zijn nog steeds plaatsen in Nederland waar we mogelijkheden zien om uit te breiden. Ook wordt er soms een bestaande vestiging ter overname aangeboden. Heb je al een voorkeur voor een Bagels & Beans vestiging in een specifieke plaats? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Spreekt onze visie jou als potentiële bagelbaas aan en ben je ervan overtuigd dat het Bagels & Beans ondernemerschap jou op het lijf geschreven is? Vraag dan informatie aan en kom geheel vrijblijvend met ons in contact.

Voel je welkom!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Bagels & Beans franchise logo

Bagels & Beans Purmerend

Bagels & Beans is op zoek naar een franchisenemer voor een nieuw te openen vestiging van Bagels & Beans in Purmerend. Bagels & Beans heeft al een aantal succesvolle plekken in Noord-Holland. In dit rijtje ...

Horeca
Overnameprijs

€ 250.000

Omzet

Gem. € 460.000

Oppervlakte

84 m² restaurant + 80 m² overdekt terras

Adres

Willem Eggertstraat, Purmerend, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bagels & Beans Haroekoeplein

Sinds april 2016 huisvest Bagels & Beans aan het nieuw ingerichte Haroekoeplein in de populaire en levendige wijk Lombok (Utrecht). Deze omgeving staat bekend als een wijk met smalle straten en de sfeervolle arbeidershuizen. Lombok is ...

Horeca
Overnameprijs

€ 50.000

Omzet

€ 320.000 (ex. BTW)

Oppervlakte

121 m²

Adres

Haroekoeplein 35, Utrecht

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans