Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bakker Bart

BAKKER BART FRANCHISE FORMULE

Bakker Bart franchise is een vernieuwende en ondernemende formule met een diepgaande passie voor brood. Deze oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en biedt op meer dan 150 locaties verse producten aan. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 12,5 miljoen tevreden gasten en presenteren we de beste producten, die dagelijks vers worden gebakken in iedere winkel.

De structuur achter Bakker Bart’s franchisegever(s) is een full-service franchiseorganisatie. Ter illustratie: de service bestaat uit centrale inkoop, marketing, automatisering, administratie, commerciële winkelbegeleiding, training&opleiding, personeelsondersteuning, juridische zaken en projectinrichting.

Bart’s retail is continue in beweging, de Bakker Bart franchise formule gaat met de tijd mee zonder krachtig imago te verliezen. Zo is er recentelijk een nieuw formule-concept gelanceerd: hierbij is een vernieuwde huisstijl geïntroduceerd, de inrichting zowel in de winkel als achter de schermen geoptimaliseerd en het productieproces aangepast om efficiënter te zijn. Dit stelt ons in staat om adequaat te reageren op de laatste markttrends en om onze bedrijfsvoering te verbeteren.

FORMULE PIJLERS

Bij Bakker Bart geniet je moeiteloos van heerlijke lekkernijen uit onze eigen bakkerij. Door middel van de propositie “Altijd vers, vertrouwd en op elk moment speciaal voor jou gemaakt” streven we ernaar om elk moment speciaal te maken, zodat mensen kunnen genieten van onze lekkernijen uit onze eigen oven. Zo leidt Bakker Bart op het gebied van out-of-home eetmomenten, met name tijdens ontbijt- en lunchmomenten.

BEZORGEN

Dankzij onze sterke website en samenwerking met diverse bestelplatforms, zoals thuisbezorgd.nl, heeft Bakker Bart een vooraanstaande positie op het gebied van lunchbezorging. We zijn van plan om deze leidende positie verder te versterken door ons te richten op een breder publiek, inclusief avondmaaltijd bezorging.

Middels een geheel vernieuwde (mobiele) webshop spelen we in op de groeiende behoefte aan bezorging. Door middel van deze strategie kunnen we ons aan passen aan de volgende generatie Nederlandse consumenten.

DE ENERGIE BAKKER BART

De kernwaarden van Bakker Bart zijn gastgericht, vakmanschap en duidelijk. Oftewel, het gevoel dat we delen en de ‘POWER’ die ons samen succesvol maakt is:

  • Plezier
  • Ondernemend
  • Waardering
  • Eigenaarschap
  • Resultaatgericht

Dit is het gevoel dat we delen en de energie die ons samen zo succesvol maakt!

WAAROM BAKKER BART?

Bij Bakker Bart franchise ben jij de eigen ondernemer binnen onze formule. Hierdoor heb je ruimte voor creativiteit en vrijheid om je bedrijf vorm te geven, waardoor je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Daarnaast heb je met Barts’ Retail als franchisegever je een ervaren en betrouwbaar vangnet om op terug te vallen.

HOE WORD JE FRANCHISENEMER BIJ BAKKER BART?

Het wervings- en selectieproces wordt grondig en zorgvuldig uitgevoerd. We hechten waarde aan ruimte voor zelfreflectie. Voor een duurzame en stabiele samenwerking is een sterke wederzijdse match van groot belang, en dit wordt gedurende het selectieproces voortdurend geëvalueerd. De selectieprocedure omvat onder andere het afnemen van een assessment, je visie op de marktkansen, enkele dagen meelopen in de dagelijkse praktijk van een Bakker Bart-ondernemer en een beoordeling van je financiële inzicht.

Ben jij ondernemend, gastgericht, altijd op zoek naar kansen en wil je gewoon iets voor je zelf beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Bakker Bart Eindhoven Demer

In de meest bekende winkelstraat van Nederland, de Demer in Eindhoven, staat deze topwinkel van Bakker Bart. Het pand ligt in het hartje van deze drukke winkelstraat, daar waar al het winkelend publiek doorheen loopt. ...

Horeca
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€1.250.000

Oppervlakte

240 m²

Adres

Demer 12, Eindhoven, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Schijndel

In het makkelijk toegankelijke centrum Schijndel staat deze goedlopende Bakker Bart. Om gezondheid redenen hebben de huidige ondernemers besloten om hun winkel te koop aan te bieden. Deze vestiging ligt aan de Hoofdstraat in het ...

Food
Overnameprijs

n.t.b.

Omzet

€ 750.000

Oppervlakte

237 m²

Adres

Hoofdstraat 65, Schijndel, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Dronten

Deze ruime en toegankelijke Bakker Bart winkel is gelegen in het winkelcentrum van Dronten. Voor deze prachtige winkel zijn we op zoek naar enthousiaste en gastgerichte ondernemers. Deze winkel bevindt zich midden tussen de belangrijkste ...

Food
Overnameprijs

n.t.b.

Omzet

€ 750.000

Oppervlakte

175 m²

Adres

De Binnenloop, Dronten, Flevoland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Roden

De Bakker Bart in Roden is centraal in het winkelcentrum gevestigd aan de Heerestraat. Parkeergelegenheid is er volop. Het terras voor de deur én de onlangs uitgebreide zitgelegenheid in de winkel maken van deze Bakker ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 450.000

Oppervlakte

145 m²

Adres

Heerestraat 112, Roden, Drenthe

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Weert

Centraal in het overdekte winkelcentrum van Weert huisvest deze grote en ruime Bakker Bart. Een Bakker Bart winkel welke een zeer brede verzorgingsbehoefte bij het publiek invult. Alle producten worden hier iedere dag vers gebakken ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 900.000

Oppervlakte

210 m²

Adres

Muntpassage 69, Weert, Limburg

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Boxmeer

Centraal in de belangrijkste winkelstraat van Boxmeer huisvest deze mooie en goedlopende Bakker Bart. De vestiging heeft een groot verzorgingsgebied en vult de behoefte in van een breed en gevarieerd publiek. Dat is waar Bakker ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€450.000

Oppervlakte

210 m²

Adres

Steenstraat 78, Boxmeer, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×