Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bakker Bart

DE BAKKER BART FRANCHISE FORMULE

Bakker Bart is een ondernemende formule met hart voor brood. Al meer dan 40 jaar. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en bestaat inmiddels uit 165 winkels, verspreid door het land. Wij bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten per jaar met producten uit eigen bakkerij.

Bart’s Retail (franchisegever) is een full-service franchiseorganisatie. De service bestaat uit centrale inkoop, marketing, automatisering, administratie, commerciële winkelbegeleiding, training&opleiding, P&O, juridische zaken en projectinrichting.

Eind 2019 heeft Bart’s Retail een nieuw formuleconcept gelanceerd. Hierbij is een vernieuwde huisstijl geïntroduceerd, is de routing zowel in de zaak als achter de schermen, geoptimaliseerd en zijn er verbeteringen doorgevoerd in het productieproces. Hiermee wordt duidelijk ingespeeld op de laatste marktontwikkelingen en wordt de bedrijfsvoering verbeterd.

FORMULE PIJLERS

Bij Bakker Bart geniet je gemakkelijk van lekkers uit eigen bakkerij. Met de propositie ‘Altijd vers, vertrouwd en op elk moment speciaal voor jou gemaakt’ is de missie van Bakker Bart om ervoor te zorgen dat elk moment een moment kan zijn om lekker te genieten van lekkers uit de eigen bakkerij. Met deze positionering richt de formule zich op twee klantsegmenten: de snelle stedeling en de drukke dorpeling.

BEZORGEN

De laatste jaren heeft maaltijdbezorging een vlucht genomen in Nederland met de opkomst van Thuisbezorgd.nl en andere bestelplatformen. Bakker Bart is hierop ingesprongen en mag zich tegenwoordig de grootste lunchbezorger van Nederland noemen.

Met een geheel vernieuwde (mobiele)webshop, speelt Bakker Bart in op de groeiende bezorg behoefte. Met deze omnichannel strategie heeft Bakker Bart zichzelf wederom opnieuw uitgevonden voor de volgende generatie Nederlandse consumenten.

DE ENERGIE BAKKER BART

De kernwaarden van Bakker Bart zijn gastgericht, vakmanschap en duidelijk. Het gevoel dat we delen en de ‘POWER’ die ons samen succesvol maakt is:

  • Plezier
  • Ondernemend
  • Waardering
  • Eigenaarschap
  • Resultaatgericht

Dit is het gevoel dat we delen en de energie die ons samen zo succesvol maakt!

WAAROM BAKKER BART?

Bij Bakker Bart ben je eigen baas binnen de formule. Je hebt voldoende vrijheden om invulling te geven aan jouw bedrijf en bent daarmee zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. En met Barts’ Retail als franchisegever heb je een ervaren en solide vangnet achter je staan.

HOE WORD JE FRANCHISENEMER BIJ BAKKER BART?

Het werving en selectie traject is uitgebreid en zorgvuldig om zo goed voorbereid aan het ondernemerschap te kunnen beginnen. Assessments en screening op basis van je (financiële) achtergrond en integriteit (waaronder BKR onderzoek, VOG verklaring en referenties) zijn altijd onderdeel van het volledige traject.

Heb jij POWER en ben jij:

  • Ondernemend
  • Gastvrij
  • Teamplayer
  • Planner
  • Organisator

én heb jij een passie voor brood en denk je in kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Bakker Bart Dordrecht

Bakker Bart is een ondernemende formule met hart voor brood. Al meer dan 40 jaar. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en bestaat inmiddels uit 165 winkels, verspreid door het land. Bakker Bart bedient 12,5 miljoen ...

FoodHoreca
Overnameprijs

€ 115.000

Omzet

€ 775.000

Oppervlakte

159 m²

Adres

Achterom 14a, Dordrecht, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart Schijndel

Bakker Bart is een ondernemende formule met hart voor brood. Al meer dan 40 jaar. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en bestaat inmiddels uit 165 winkels, verspreid door het land. Bakker Bart bedient 12,5 miljoen ...

FoodHoreca
Overnameprijs

€ 170.000

Omzet

€ 750.000

Oppervlakte

237 m²

Adres

Hoofdstraat 65, Schijndel, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart