Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bakkertje Bol

Bakkertje Bol nodigt kandidaten met een ondernemersdroom uit
om onderdeel te worden van de Bakkertje Bol-familie!

Bakkertje Bol mag dan een relatief jonge formule zijn binnen de franchisewereld; de familie achter Bakkertje Bol franchise heeft alle ingrediënten in huis om als Brabants gezelligste bakker uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland!

Bakkertje Bol is erin geslaagd om bijna heel de distributiekolom in eigen beheer te hebben; van de bakkerij tot aan de winkels. Dit is natuurlijk een enorme kracht van deze formule, omdat Bakkertje Bol in mindere mate afhankelijk is van externe leveranciers. Bovendien kan de bakkerij tevens gezien worden als het kloppende hart van de formule. De eigen ontwikkelde recepten en de liefde voor het bakkersvak hebben ertoe geleid dat Bakkertje Bol inmiddels een begrip is in Eindhoven en Breda.

Klanten kiezen voor Bakkertje Bol vanwege het heerlijke assortiment, goede prijskwaliteitsverhouding, snelheid en gemak. Hiermee speelt Bakkertje Bol slim in op de behoeften van het winkelend publiek vandaag de dag.

Jouw eigen Bakkertje Bol franchise-winkel?

Als franchisenemer bij Bakkertje Bol hoef je niet in het midden van de nacht je bed uit. Bakkertje Bol levert alle verse producten en ingrediënten aan bij de winkel, waar jij als franchisenemer de laatste ‘finishing touch’ geeft.

Wanneer jij een ondernemersdroom hebt en graag meer wil weten van de formule van Bakkertje Bol, dan nodigt Bakkertje Bol je uit om de volgende stap te zetten en de informatiebrochure aan te vragen!

Bakkertje Bol franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 

 

Bakkertje Bol, Haarlem

Voor onze nieuw geopende winkel in Haarlem zijn we op zoek naar een gepassioneerde franchisenemer. Deze vestiging van Bakkertje Bol ligt op een absolute top locatie in het centrum van Haarlem tegenover de Apple store. ...

Horeca
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

70 m²

Adres

Grote Houtstraat 102, Haarlem, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bakkertje Bol

Meer informatie over franchisen bij

Bakkertje Bol

×