Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Barista Café

Barista Café franchiseformule

Barista Café is een ontmoetingsplek waar je geniet van een heerlijk kopje koffie met een versgebakken koekje. Verlangen naar iets anders bij je koffie? Maak een keuze uit ons huisgemaakte gebak. Geniet van een uitgebreide lunch of kom gezellig ontbijten. Op onze menukaart is voldoende voor iedereen. Kies je favoriete plekje en wij zorgen voor dat verwenmomentje.

De franchiseformule staat voor kwaliteit in alles wat we doen. We serveren goede producten en geloven in comfortabel meubilair en service gerichte bediening. Bij Barista Café werken we met passie en liefde voor onze producten en het horecavak. Wij verassen onze gasten graag met een perfecte gezette cappuccino met latte art en een mooi opgemaakt ontbijtje of lunch. Hiernaast heeft de franchiseformule als doel om de beste koffie van Nederland te schenken.

Onze missie

Tegenwoordig zijn we zo gehaast, dat we de rust en het samenzijn vergeten. Barista Café gelooft daarom dat mensen goed voor zichzelf en voor elkaar moeten zorgen. De franchiseformule wil niet alleen een plek bieden, maar ook een tijd waar mensen kunnen genieten van een goede kop koffie, een zelfgemaakt gebak en het gezelschap van anderen.

Franchisen bij Barista Café

Barista Café groeit hard, en daar kun jij deel van uitmaken. Na de start in 2009, heeft de franchiseformule een groot gedeelte van Nederland veroverd met onze Quality Coffee, huisgemaakte gebakjes en verse gerechten. Barista Café streeft ernaar om door heel Nederland vestigingen te openen waar de gast altijd centraal staat en waar iedereen zich thuis voelt. Wij geloven dat onze gasten niet alleen de allerbeste producten verdienen, maar ook de beste service en de grootste glimlach. Barista Café is op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Ben jij een grote liefhebber van koffie, lekker eten en staat gastvrijheid en gezelligheid bij jou hoog in het vandaal? Dan is dit horecaconcept voor jou!

 

Ontvang gratis meer informatie over Barista Café

Meer informatie over franchisen bij

Barista Café

Recent bekeken formules