Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Barista Cafe

SHARING MOMENTS

De geur van vers gebrande koffie. Een vriendelijke lach van je favoriete barista. Knisperende croissants, een scala van zoetigheden en verrassende lunchgerechten. Een plek om vrienden te ontmoeten, bij te praten en herinneringen te maken. Bij Barista Cafe staat ambacht en liefde voor goede producten centraal. Hier geniet je van een verwenmoment voor jezelf en vertelt elke kop koffie een verhaal.
Voel je uitgenodigd om te ontspannen in onze huiskamer. Hier draait het niet alleen om goede koffie, maar om de kunst van het samenzijn. Laat je gedachten afdwalen terwijl je geniet van je favoriete drankje en gerecht. Schenk een glimlach aan een (on)bekende, en neem de tijd om te onthaasten. Welkom bij Barista Cafe.

FRANCHISEN BIJ BARISTA CAFE

Barista Cafe franchise groeit! Na de start in 2009, heeft de franchiseformule al een groot gedeelte van Nederland veroverd met onze kwaliteitskoffie, huisgemaakte gebakjes en verse gerechten. Barista Cafe streeft ernaar om door heel Nederland vestigingen te openen waar de gast altijd centraal staat en waar iedereen zich thuis voelt. Wij staan voor persoonlijke service en fijne kwaliteit. Wij geloven dat onze gasten niet alleen de allerbeste producten verdienen, maar ook de beste service en de grootste glimlach.

BARISTA CAFE CONCEPT

Barista Cafe is een franchiseconcept gestoeld op kwaliteit in alles wat we doen. Gecombineerd met passie en liefde voor onze producten en het horecavak, resulteert dit in mooie verassingsmomenten voor onze gasten. Dat is Barista Cafe. Dé ontmoetingsplek waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie, gemaakt door een professionele barista.
We staan voor kwaliteit. Zo serveren we goede producten en geloven we in comfortabel meubilair en persoonlijke service. Bij Barista Cafe werken we met passie en liefde voor onze producten en het horecavak. Wij verrassen onze gasten bijvoorbeeld graag met een perfect gezette cappuccino met latte art en een mooi opgemaakt ontbijtje of lunch. Daarnaast hebben we als doel om de beste koffie van Nederland te schenken.
Investeren in mensen en gastvrijheid, luisteren naar onze gasten en mooie producten met aandacht presenteren. Vanuit deze filosofie werkt iedereen die bij Barista Cafe betrokken is elke dag aan het bereiken van het ultieme doel: het creëren van geniet- en verwenmomenten voor onze gasten.
Dit verwenmoment kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Het uitgebreide aanbod aan single origin coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies laat je op elk moment van de dag genieten.

ONZE MISSIE

Tegenwoordig zijn we zo gehaast, dat we de rust en het samenzijn vergeten. Barista Cafe daarentegen, gelooft dat mensen goed voor zichzelf en elkaar moeten zorgen. Het is juist belangrijk dat je tijd en aandacht aan elkaar besteedt. Daarom willen we niet alleen een fijne plek bieden, maar ook een moment(je) waar mensen kunnen genieten van een goede kop koffie, een huisgemaakt taartje en het gezelschap van anderen. Een verwenmoment.

ENTHOUSIAST?

We zijn op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Ben jij een grote liefhebber van koffie, lekker eten en staat gastvrijheid en gezelligheid bij jou hoog in het vandaal? Dan is ons horecaconcept voor jou! Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Barista Cafe, Den Haag

Barista Cafe Frederikstraat is een warme, gezellige koffiezaak, die naast hoogwaardige kwaliteit koffie en thee, ook ontbijt, lunch en aperitivo serveert van dagverse producten. Ambacht staat hoog in het vaandel van het Barista Cafe concept. ...

Horeca
Overnameprijs

€ 285.000

Omzet

+- € 550.000

Oppervlakte

Ca. 130m²

Adres

Frederikstraat 66, Den Haag, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Barista Cafe

Meer informatie over franchisen bij

Barista Cafe

×