Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij BB Kitchen

Waarom BB Kitchen franchise?

Big Bread Kitchen franchise is dé succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom. Zo heeft de franchiseformule heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Door middel van goed luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en zich aan te passen aan de vraag van de hedendaagse en toekomstige consument. Op deze manier werd de eerste vestiging werd in 2003 in Tiel geopend door de heer Sheng Chen. Kort daarna werd een tweede vestiging opgericht. Inmiddels telt de franchiseformule 26 vestigingen door het gehele land.

Ondersteuning

Als ondernemer bij Big Bread Kitchen franchise krijg je ondersteuning vanuit een solide organisatie. Een sterke formule zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de lastige en vooral tijdrovende aspecten van het ondernemen. Je kunt je als ondernemer volledig op de operationele kant van een mooie zaak richten. Waaronder “gastheerschap”; het onderhouden en uitbreiden van een grote klantenkring.

Goede training voor de start

De gast is bij de BB Kitchen franchise echt koning door deze kwaliteit, gastvrijheid en een topbeleving te bieden. Dit gebeurt vanuit een moderne, warme en toch strakke ambiance. Voor de start van je zaak word je goed getraind in onze bestaande vestigingen. Als zelfstandige ondernemer geef je lokaal invulling door exploitatie en keuze uit het productassortiment.

Onderscheidend vermogen BB Kitchen

BB Kitchen onderscheidt zich als formule in

  • uitstraling,
  • totale beleving,
  • een vers en duurzaam assortiment,
  • totale ondersteuning van de ondernemer.

BB Kitchen franchise is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolste formules op cafetaria/lunchroom gebied! Wie binnenkomt ervaart de aantrekkingskracht en moet gaan twijfelen of hij wel gaat afhalen of toch blijft eten in het restaurant.

Interesse om te ‘proeven’ van onze formule? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. Wij komen graag met jou in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

BB Kitchen, Leusden

BB Kitchen is, na de formule-update in 2018, in korte tijd uitgegroeid van 12 naar 30 vestigingen. Mede door deze ‘update’ is BB Kitchen op dit moment één van de populairste formules op cafetaria/lunchroom gebied met vestigingen ...

Food
Overnameprijs

€ 365.500

Omzet

€ 700.000

Oppervlakte

175m² + 35 m² terras

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

BB Kitchen Heeswijk-Dinther

Altijd al een eigen Big Bread Kitchen zaak willen hebben? Big Bread Kitchen heeft op korte termijn op een toplocatie in Heeswijk Dinther een geheel nieuwe locatie beschikbaar. De locatie heeft door haar gunstige ligging (...

Food
Overnameprijs

€ 60.000 (eigen vermogen)

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

80 - 250 m²

Adres

N.n.b, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over BB Kitchen

Meer informatie over franchisen bij

BB Kitchen

×