Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij BB Kitchen

BB Kitchen franchise is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolste formules op cafetaria/lunchroom gebied. Zo heeft de franchiseformule heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Door middel van goed luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en zich aan te passen aan de vraag van de hedendaagse en toekomstige consument.

Geschiedenis BB Kitchen

Sheng Chen opende in 2003 in Tiel zijn eerste cafetaria onder de naam Big Bread. De naam werd gekozen omdat Chen zich aanvankelijk vooral toelegde op een keur aan royaal belegde broodjes, met als basis de Italiaanse bol. Frituurgerechten bleven echter prominent aanwezig. In 2008 werd Big Bread een franchiseformule. Weer enkele jaren daarna is de naam gewijzigd in Big Bread Kitchen. Bij de vestigingen worden naast frituurgerechten, onder meer burgers, belegde broodjes, salades en maaltijden geserveerd.

Vers en duurzaam assortiment

Big Bread Kitchen onderscheid zich door een flink aantal verse huisgemaakte producten. Zoals onze befaamde nasi- en bamiballen welke dagelijks vers in eigen keuken gemaakt worden.

Ondersteuning vanuit Big Bread Kitchen franchise

Als ondernemer bij Big Bread Kitchen franchise krijg je ondersteuning vanuit een solide organisatie. Een sterke formule zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de lastige en vooral tijdrovende aspecten van het ondernemen. Je kunt je als ondernemer volledig op de operationele kant van een mooie zaak richten. Waaronder “gastheerschap”; het onderhouden en uitbreiden van een grote klantenkring.

De gast is bij de BB Kitchen franchise echt koning door deze kwaliteit, gastvrijheid en een topbeleving te bieden. Dit gebeurt vanuit een moderne, warme en toch strakke ambiance. Voor de start van je zaak word je goed getraind in onze bestaande vestigingen. Als zelfstandige ondernemer geef je lokaal invulling door exploitatie en keuze uit het productassortiment.

Interesse om te ‘proeven’ van BB Kitchen franchiseformule? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

Ontvang gratis meer informatie over BB Kitchen

Meer informatie over franchisen bij

BB Kitchen

×