Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Budget Broodjes

Ben jij op zoek naar een interessante formule? Budget Broodjes biedt de lekkerste broodjes voor een scherpe prijs, waarbij service en kwaliteit voorop staan. Budget Broodjes richt zich voornamelijk op de zakelijke markt, maar particulieren kunnen ook terecht bij ons. Budget Broodjes biedt haar service aan voor diverse gelegenheden, zoals een vergadering of gezamenlijke lunch, maar ook feest of partij, bruiloft of uitvaart. De klant heeft een keuze uit broodjes in allerlei soorten en maten. Ook levert Budget Broodjes dranken, fruit en salades. Daarnaast kan de klant terecht voor een snack, luxe hapjes, verse soep, een zoet tussendoortje voor bij de koffie of een borrel… Veel is mogelijk!

Als ondernemer bij Budget Broodjes franchise profiteer je volop van onze doordachte formule. Dit omvat onder andere een volledig samengesteld assortiment van Budget Broodjes, centrale inkooppartners, een geavanceerd automatiseringssysteem en gecentraliseerde marketing, inclusief een website met een online bestelmodule voor klanten.

UITGEKIENDE FORMULE

Als ondernemer bij Budget Broodjes profiteer je van onze uitgekiende formule. Dit betekent onder andere een compleet samengesteld Budget Broodjes assortiment, centrale inkooppartners, een geavanceerd automatiseringssysteem en centrale marketing waaronder de website met een online bestelmogelijkheid voor klanten.

UITGEBREIDE SUPPORT

Daarnaast kun je rekenen op onze uitgebreide support. Zo helpen we je bij het zoeken van een geschikte locatie en het aanvragen van een eventuele financiering. Ook tijdens de opstart van je Budget Broodjes onderneming staan we je met raad & daad terzijde. Denk aan training & opleiding, de inrichting van jouw vestiging, de opzet van de administratie, de eerste bestellingen en de openingsactie.

Onze support bespaart jou veel tijd. Tijd die jij op jouw beurt aan je klanten kunt besteden. Heel belangrijk, want de service aan klanten is een belangrijke pijler van de Budget Broodjes formule. Ons uitgangspunt is ‘beknibbel nooit op de belangrijkste formulepijlers’. Naast service zijn dat bij Budget Broodjes het product, de ingrediënten, de bereiders en de bezorging. Zo word jij hét broodjes adres in jouw stad!

Wat zoeken wij?
  • Je bent een energieke & ambitieuze ondernemer
  • Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar ervaring in de horeca of catering
  • Je weet de boel goed te organiseren
  • Je hebt financieel inzicht
Wil jij je boterham verdienen met Budget Broodjes?

Spreekt de broodjes formule je aan? Heb jij het in je om als zelfstandig ondernemer een vestiging van Budget Broodjes te runnen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

                                                                                                                            Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

Budget Broodjes, Haarlem

Budget Broodjes Haarlem is een gezonde winstgevende vestiging met flinke potentie om dit nog verder uit te breiden. De vestiging is door de franchisegever zelf opgezet en is nu zo ver om te worden overgenomen ...

Food
Overnameprijs

€ 30.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

Indicatie € 400.000 - € 600.000

Oppervlakte

120 m²

Adres

Kuppersweg 77, Haarlem, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Budget Broodjes

Meer informatie over franchisen bij

Budget Broodjes

×