Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Budget Broodjes

Franchisenemer worden bij Budget Broodjes

Ben jij op zoek naar een interessante formule? Maak dan kennis met de broodjesformule. Budget Broodjes franchise maakt het lokale bedrijfsleven en particulieren blij met goede, lekkere en betaalbare broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes. Momenteel zijn er zes vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam – West, Beverwijk, Haarlem, en Hoorn. Dat smaakt naar meer! We zijn dan ook op zoek naar gedreven ondernemers. Ondernemers die in hun eigen stad aan de slag willen met de formule.

Profiteer van de formule

Als ondernemer bij Budget Broodjes franchise profiteer je volop van onze doordachte formule. Dit omvat onder andere een volledig samengesteld assortiment van Budget Broodjes, centrale inkooppartners, een geavanceerd automatiseringssysteem en gecentraliseerde marketing, inclusief een website met een online bestelmogelijkheid voor klanten.

Kenmerken voor een Budget Broodjes ondernemer zijn: proces- en servicegericht, klantvriendelijk en gaat voor kwaliteit.

Support

Bovendien kun je vertrouwen op onze uitgebreide ondersteuning. Dit houdt in dat we je assisteren bij het vinden van een geschikte locatie en begeleiden bij het aanvragen van eventuele financiering. Daarnaast staan we klaar met advies en praktische vragen gedurende de opstartfase van je Budget Broodjes onderneming. Denk aan training en opleiding, het inrichten van je vestiging, opzetten van de administratie, het plaatsen van de eerste bestellingen en het organiseren van een openingsactie.

Onze ondersteuning bespaart je aanzienlijk veel tijd, tijd die je vervolgens kunt investeren in het bedienen van je klanten. Klantenservice is een voornaam fundament van de Budget Broodjes formule en is daardoor van cruciaal belang. Wij hanteren het principe “bezuinig nooit op de kernaspecten van de formule”. Naast klantenservice behoren tot deze kernaspecten bij Budget Broodjes: het product, de ingrediënten, de makers en de bezorging. Hiermee wordt jouw zaak dé broodjesbestemming in jouw stad!

Wil jij je boterham verdienen met Budget Broodjes?

Spreekt de broodjes formule je aan? Heb jij het in je om als zelfstandig ondernemer een vestiging van Budget Broodjes te runnen? Dan komen wij als formule graag met je in contact!

                                                                                                                            Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Budget Broodjes

Meer informatie over franchisen bij

Budget Broodjes

×