Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Burger ’n Shake restaurants

Burger ’n Shake franchise- een laagdrempelig streetfoodconcept

Gastvrij – eenvoudig – kwalitatief – origineel – authentiek – betaalbaar

Burger ’n Shake franchise is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, vers gesneden friet en shakes en smoothies gemaakt van biologisch ijs en 70% fruit. Ons assortiment bestaat uit hamburgers, hotdogs, loaded fries, smoothies en shakes. Ook bieden wij vegetarische opties aan. Onze restaurants zijn zo ingericht dat gasten van bijna elk tafeltje in de open keuken kunnen kijken. Wij geloven namelijk in vers en ambacht en dat willen we dan ook aan onze gasten laten zien. Zij kunnen kijken hoe wij dagelijks onze eigen sauzen maken, onze groentes snijden en onze hamburgers bakken zonder enige toevoegingen.

WAAROM ONDERNEMEN BIJ BURGER ’N SHAKE?

Burger ’n Shake Franchise onderscheidt zich van andere burgerconcepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt. Dit is een markt waar Burger ’n Shake zich in onderscheidt.

Onze franchisenemers werken in een uniek concept, waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Wij helpen jou als potentiële franchisenemer met een gedegen traject waarin alle facetten van het ondernemen en de weg naar het openen van jouw restaurant stap voor stap beschreven staat zoals o.a. het businessplan, de opstart, inkoop, het verbouwen en inrichten van restaurants en de voordelen van de gezamenlijke inkoop.

In het franchisehandboek staan alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben voor een succesvolle operatie.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken franchisenemers die zich samen met ons voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun restaurant te maken. Het is een pré als je horeca-ervaring hebt en/of ervaring in het aansturen van een team. Verder zoeken wij ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met ons unieke halal-concept en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je bedrijf. Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Burger ’n Shake Franchise -familie.

Droom jij over jouw eigen bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Burger ’n Shake kan jou hierbij helpen. Wil jij zelf jouw eigen koers bepalen, geen baas boven je, en vrijheid in alles wat je doet? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

 

Burger 'n Shake FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Burger ’n Shake restaurants

Meer informatie over franchisen bij

Burger ’n Shake restaurants

×