Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Burger Business

Best burgers in town

Nice to meat you! Wij zijn Burger Business. Zoals onze naam al doet vermoeden ben je bij ons aan het juiste adres voor de verrukkelijkste burgers. Gemaakt van ambachtelijke beef en krokante kip of in smakelijke veggie varianten. ‘The best burgers in town’ als je het ons vraagt. Al sinds 2015 maken en bezorgen we onze burgers, en weten wij als geen ander dat dat een serieuze aangelegenheid is. Het gaat niet alleen om het plaatsen van een burger tussen twee broodjes; het is de juiste combinatie van smaken, ambachtelijkheid, versheid en – uiteraard – moet het een flinke hap zijn. Helemaal lekker is dat je ook je eigen burger helemaal zelf kunt samenstellen met de meest heerlijke ingrediënten en toppings. Build your own! Als dat niet naar meer smaakt…

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van FFC (Food Franchise Company), waar ook de cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. Kortom, een netwerk vol kennis en ervaring!

Daarom ondernemen bij Burger Business

Achter die sappige, gegrilde burgers gaan gedreven franchisenemers schuil, ook wel burgerbazen genoemd. Een burgerbaas is niet in één hokje te plaatsen, maar herken je direct aan de opgestroopte mouwen, de gedrevenheid en het ondernemershart.

Als burgerbaas krijg je op allerlei vlakken ondersteuning vanuit de franchiseorganisatie. Zo kun jij je focussen op die perfecte burger, de beste klanttevredenheid en een onbezorgde bezorgservice. Jij zit gebakken, want als franchisenemer bij Burger Business kun je rekenen op:

• Marketing met smaak: De smaakvolle acties en goede online zicht- en vindbaarheid smaken naar meer.
• Heerlijke inkoopcondities: Dankzij collectieve inkoop blijven prijsstijgingen binnen de perken.
• Smaakvolle ondernemerssupport: Van de voorbereiding tot de opening en daarna; op ons kun je bouwen.
• Een waardevol netwerk: Vol met kennis, ervaring en gelijkgestemden.
• Sterk online bezorgconcept: Direct een ‘onbezorgde’ start.

Ben jij gebakken voor het Burger Business avontuur?

Word jij onze nieuwe burgerbaas? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ondernemers, zowel ervaren als startend. Wil je meer details over onze business? Vraag dan vrijblijvend onze gratis franchisebrochure, bomvol smakelijke informatie, aan en kom met ons in gesprek.

Ontvang gratis meer informatie over Burger Business

Meer informatie over franchisen bij

Burger Business

×