Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Coffee Fellows

Coffee Fellows franchise- LIFE BEGINS AFTER COFFEE

Coffee Fellows franchise is sinds 1999 een begrip in het Duitse straatbeeld. Met een ruim assortiment aan zoetwaren, food en unieke koffies zijn we inmiddels, met ruim 250 winkels, marktleider in Duitsland. Met 7 vestigingen in Nederland is hier ook de basis gelegd voor een breed en bekend merk met groeiambities. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde franchisenemers of pachters die onze winkels een vriendelijk en herkenbaar gezicht geven. Heb je altijd al de ondernemersdroom gehad maar nog nooit de stap durven zetten? Vraag dan bij ons hoe wij ondernemen toegankelijk maken!

Coffee Fellows franchise mag zich inmiddels de op twee na grootste koffieketen van Duitsland noemen. Met meer dan 145 shops verspreid over Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg, staan we klaar om de overige delen van de Europese markt te veroveren. Wij zijn momenteel op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor nieuwe vestigingen op diverse locaties, waaronder luchthavens, treinstations en drukke ‘on-the-go’ plaatsen, zoals tankstations en andere plekken met veel verkeer.

WORD COFFEE FELLOWS FRANCHISENEMER  

Onder het motto ‘feel at home’ streven onze koffiewinkels naar een moderne, tegelijkertijd knusse inrichting. Ons doel is dat Coffee Fellows aanvoelt als een tweede thuis voor onze klanten – een plek waar ze zich op hun gemak voelen, of ze nu alleen zijn, met vrienden of met familie. Bij Coffee Fellows draait alles om genieten van onze heerlijke, verse producten op elk moment van de dag.

We zijn op zoek naar gedreven ondernemers die via ons huurmodel een koffiewinkel willen opzetten. Coffee Fellows franchise neemt de financiële verantwoordelijkheid voor het bouwen van de winkel, waardoor onze franchisenemers bij aanvang geen investering hoeven te doen in de inrichting van de zaak. Voor onze partners bestaat tevens de mogelijkheid om bij een succesvolle exploitatie meerdere koffiewinkels te openen.

Een Coffee Fellows winkel vertegenwoordigt niet alleen onze producten, maar ook een bepaalde levensstijl. We hechten grote waarde aan goed opgeleide, gemotiveerde en deskundige medewerkers. Onze franchisenemers fungeren als het gezicht van de winkel en dragen dit uit met trots. Het gevoel van trots zijn op je zaak speelt een belangrijke rol in ons concept.

Indien je jezelf herkent in ons concept en graag samen met ons Coffee Fellows verder wilt uitbouwen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een kennismaking.

Coffee Fellows franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Coffee Fellows, Enschede

Aan het drukste kruispunt van Enschede gelegen ligt Coffee Fellows, een groot terras grenst aan de kruising van maar liefst 5 straten in het hart van Twente. Omgeven door de Grote Markt, de Hogeschool Saxion, het ...

Horeca
Overnameprijs

Op aanvraag

Omzet

€ 400.000

Oppervlakte

198 m² + 55 m² terras

Adres

Marktstraat 14, Enschede, Overijssel

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Coffee Fellows, Sugar City

Coffee Fellows is een groeiende keten die zich kenmerkt door een sfeervolle ambiance, goeie koffie en een heerlijke snack of lunch. Ze bevindt zich vrijwel altijd op A1 locaties met veel passanten. Deze vestiging in ...

Horeca
Overnameprijs

€ 30.000

Omzet

€ 500.000 - € 750.000

Oppervlakte

150 m²

Adres

Sugarcity Plaza 87, Halfweg, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Coffee Fellows

Meer informatie over franchisen bij

Coffee Fellows

×