Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Coffee Fellows

header-coffee-fellows

Coffee Fellows Franchise – Life begins after coffee

Coffee Fellows Franchise is sinds 1999 een begrip in het Duitse straatbeeld. Met een ruim assortiment aan zoetwaren, food en unieke koffies zijn we inmiddels, met ruim 250 winkels, marktleider in Duitsland. Met 7 vestigingen in Nederland is hier ook de basis gelegd voor een breed en bekend merk met groeiambities. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde franchisenemers of pachters die onze winkels een vriendelijk en herkenbaar gezicht geven. Heb je altijd al de ondernemersdroom gehad maar nog nooit de stap durven zetten? Vraag dan bij ons hoe wij ondernemen toegankelijk maken!coffee-fellows-kaffee-2

Coffee Fellows Franchise mag zich inmiddels de twee na grootste koffieketen van Duitsland noemen. Met meer dan 145 shops in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg zijn we klaar om de rest van de Europese markt te veroveren. Hiervoor zijn we op zoek naar franchisenemers voor nieuw te openen locaties op onder andere luchthavens, stations en on-the-go, zoals tankstations en andere high traffic-locaties.

Onder het motto ‘feel at home’ zijn onze koffiewinkels modern maar tegelijkertijd knus ingericht. Coffee Fellows Franchise moet als een tweede huis voelen voor onze gasten en onze teams. Een plek waar de gast gerust alleen, met vrienden of familie kunt genieten van onze heerlijke verse producten, ieder moment van de dag.

Word franchisenemer bij Coffee Fellows

We zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers die vanuit een pachtformule een koffiewinkel willen starten. Coffee Fellows neemt de financiering voor de bouw van de winkel voor rekening, waardoor onze franchisenemers bij de start niet hoeven te investeren in de inrichting van de winkel. Al onze partners hebben de mogelijkheid om bij een succesvolle exploitatie meerdere koffiewinkels te openen.

Een Coffee Fellows Franchise winkel betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle. We hechten veel waarde aan onze goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Onze franchisenemers zijn het gezicht van de winkel en stralen dit ook uit. Trots zijn op je winkel speelt daarbij een belangrijke rol.

Herken jij jezelf in ons concept en wil je samen met ons Coffee Fellows verder op de kaart zetten? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Coffee Fellows franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Coffee Fellows, Sugar City

Coffee Fellows is een groeiende keten die zich kenmerkt door een sfeervolle ambiance, goeie koffie en een heerlijke snack of lunch. Ze bevindt zich vrijwel altijd op A1 locaties met veel passanten. Deze vestiging in ...

Horeca
Overnameprijs

€ 30.000

Omzet

€ 500.000 - € 750.000

Oppervlakte

150 m²

Adres

Sugarcity Plaza 87, Halfweg, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Coffee Fellows

Meer informatie over franchisen bij

Coffee Fellows